KAMILcom Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 posiadam taki panel i mam z nim problem mianowicie radiatory przy potencjometrach patrzą, sa strasznie gorące nie można ich dotchnąć to są właśnie radiatorki pytanie jest takie czy nic sie nie stanie przy tak dużej temp. Wkońcu to tylko elektronika, ale chce sie upewńć Zalman powinien wiedzieć co robi :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 "dotchnąć" - jak to zobaczyłem to od razu sobie uświadomiłem, że Ty nigdy nie dotknąłeś słownika ortograficznego :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 "dotchnąć" - jak to zobaczyłem to od razu sobie uświadomiłem, że Ty nigdy nie dotknąłeś słownika ortograficznego :|fakt pomyliłem sie Mam zainstalowanego ff + nakładke check spelling, ale miałem tylko podkreslone na czerwono i nie było na co zamienić. Pozatym zawsze staram sie wyłapać błedy po napisaniu ale nie jestem doskonały. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ablablabla Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 a ja przybywam z takim oto zapytaniem (dla scislosci - a propos modelu "plus", ale to pewnie bez roznicy) moja plyta glowna umozliwia albo wybor autokontroli obrotow wentyli (w zaleznosci od temperatury i widzimisie systemu) albo reczne ustawienie na stale ile % pelnej 'mocy' maja wykorzystywac to zeby panel dzialal dobrze to podlaczam wentyle do plyty glownej na 12V i do zalmana uzywajac tych kabli firmowo z nim dolaczonych w biosie ustawiam manual -> 100% i juz se spokojnie wladam pokretlami zalmana nie bojac sie o przejaranie zadnego z wentyli czy cos?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...