gate26 Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Witam Jak wyżej : NEC 1550V nówka za 800zł brutto. Tanio i ze sklepu..sam nie wiem czy inwestować... W sumie monitora jeszcze nie szukam (dopiero za 6miech zmieniać mam zamiar) a ten ma tylko analog, ale ta cena.... Hmm ... Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N.E.O.P.L.A.S.M Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Ja bym sie nie zastanawiał, pod jednym warunkiem - że nie ma świecących pixeli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gate26 Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 witam Jest wyprzedaż sprzętu all - 50%. Wszystko sprawne i ok. Sam nie wiem jak coś to na Allegro to wsadzę może.hmm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 nie wsadzaj na allegro , tylko sobie zostaw - boombastic monitor - miałem , to wiem . Nie sądzę żeby w kwocie do 1600 kupić monitorek LCD o takiej jakości obrazu jak NEC... pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Jakosc jakoscia ale najpierw sprawdz czas odpowiedzi matrycy bo jak lubisz pograc to sie mozesz niezle wk*** jak obraz ci zacznie smuzyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gate26 Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 No to właśnie wstałem i idę go qpić, Wyprzedaż ruszyła - może jeszcze zdążę... hehe cena to jednak niecałe 8stów i to mnie przekonało ; gdzie ja znajdę LCD Neca za tyle, a oczy na starość szanować trzeba.. Jak mi się uda to podpisik zmienię... Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gate26 Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Ładniutki i jusz w domku.. Czekam tylko niech sobie spokojnie odmarźnie.. bo w samochodzie biedny leżał ze 2 godziny na mrozie heeheh. Potem potestuję nową zabawkę:) Pozdrawiam P.S. dzięki za all rady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 pytanko jedno. gdzie moge nabyc ten monitorek?? Miasto, sklep i wogule wszystko. Jest to jakies ogolnodostepne miejsce?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ashgan Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Tez bym sobie kupil za tyle.Zalatw koledze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gate26 Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Prawdę mówiąc to raczej już dziś nigdzie tego nie dostaniecie... Informacja "tajna" - od dziś tj 1 luty od 6.00 ruszyła wyprzedaż we wszystkich prawie dużych sieciach. No ceny tak jak mówiłem -50%. komputery chodziły z monitorami po 1100zł np amd1700+ 256ram 40 gb GF mx400 X52LG moniek 17". Fakt płyta to chyba Kobe ram 133 dysio samsung i moniek Benqe(tak to się chiba pisze..)ale cena rozwala. Jest/była qpa sprzętu. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...