stingeros Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 witam ! zapraszam na moja strone najlepszej fury jaka ukazała sie w USA i wg mnie jest to moj ideal samochodu a ma juz prawie ... 40lat!!! , jest tam troche fotek i specyfikacja samochodu:) http://shelbygt500.250free.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rik7 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Te auto jest wspaniałe :) Widziałem takie jak byłem w stanach, tylko ze to były nowsze modele:) Podobne. Ehh chciałbym mieć takiego:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmiChild Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Ford Mustang Gt500 Shelby 1967 Eleanor, Najlepsze auto świata !!! Ford Mustang Gt500 Shelby 1967 Eleanor, Najlepsze auto świata !!!Bardzo subiektywna ocena. U mnie na liście najwspanialszych samochodów świata ten mustang znajduje się gdzieś w okolicach 3-5 miejsca :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Nie umialbym wskazac jednego najlepszego auta w kategorii Muscle Car, tak samo a moze nawet bardziej lubie Dodge Charger '69. Dodge Challenger '70, Plymouth Barracuda '69, Pontiac GTO '66 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remy Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) http://www.mod-z.info - mój mod obudowy inspirowany właśnie tym modelem Mustanga :rolleyes: . Z tym, że model, który pokazałeś na zdjęciach to zmodyfikowany klon oryginalnego GT-500 nazywany "Eleanor" ( ze względu na to, że tak nazwali go scenarzyści filmu "60 sekund" ). Tak wygląda oryginał z '67: Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez Remy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero700 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 a corvette C3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 a chyba najbardziej muscle pickup - el camino? A camaro ss? Duzo jest najlepszych muscle, ja tam kocham je wszystkie ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 No autko jest wspaniale ale dla mnie nie najlepsze. Jak narazie wyprzedzaja go Testarossa i Ford Mustang GT z 2005r. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Jezeli chodzi o muscle car to trudno powiedziec co najbardziej mi sie podoba - C3 jes ladna, Plymouth Barracuda tez cos ma w sobie, Mustang GT500... Ogolnie nie przemawiaja do mnie krazowniki z 7litrami pojemnosci, 8 garami i 4 biegowa skrzynia automatyczna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 To tak jak do mnie plastikowa japonszczyzna i wiekszosc egzotykow (do dobra jag i aston bardzo do mnie trafia ;-) ) Kazdemu wg gustu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 http://www.nvision.pl/forum/index.php?showtopic=28526 Déjà vu ? A co do auta, to całkiem całkiem auto :P ale niezbyt ekonomiczne. :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 ^BerZerK^ Ja nie nazwalem krazownikow kobylami z rozedma silnika wiec wypraszam sobie plastikowa japonszczyzne [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) Z muscle carow to chyba nie da sie wybrac najfajniejszego :wink: No bo jak? Wystarczy popatrzeć: Plymouth Hemicuda Dodge Charger Mercury Cyclone Spolier Pontiac Trans Am El Camino SS - moja miłośc :) Challenger Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Może się czepiam, ale z tematu o Mustangu powstaje temat o muscle carach, który już mamy na forum ;> Sznurek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Może się czepiam, ale z tematu o Mustangu powstaje temat o muscle carach, który już mamy na forum ;> SznurekZdjęcia są do celów porównawczych żeby każdy mógł zobaczyć czy Shelby GT500 to faktycznie naj naj muscle car :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Nie lubie Muscle Carów, wole autka europejskie, ale najlepsza jest Corvetta C3 :wub: B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero700 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 z tego co pamietam Choppersi z discover skladali choppera dla pana C Shelby'ego, oto on: a to link do całej galerii: http://www.orangecountychoppers.com/occweb_ver2_theme2.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 moj ojciec mial trans am'a ;) pali to to NIEOGRANICZONE ilosci paliwa :) jako jedyne ograniczenie mozemy potraktowac srednice przewodow paliwowych jako zwezki ;) z w/w samochodow najfajniejszy jest charger i mustang a NAJWIEKSZE wrazenie na mnie robi nasze biale Camaro SS na 1/4 mili - PPIIIEEEKKNNYYYYY samochod. Jest absolutnie sliczny i zajmuje jedno z najwyzszych miejsc w moim rankingu samochodow marzen. gdyby to jeszcze skrecalo jak moj cos ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Jeśli chodzi o mnie, to ten czarny Charger w zupełności mi wystarczy. :] Nawet jak by miał 3 litry z hakiem, to może być. Wygląd i tak powala, a ścigać się nie ma gdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 (edytowane) http://www.deviantart.com/view/19748948/ takie ładne. :-) http://www.deviantart.com/deviation/38560968/ a to jeszcze ładniejsze. :D Reszta prac tej osoby: http://www.dangeruss.net/DR%20Home.html śliczne. Edytowane 27 Sierpnia 2006 przez serwal4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...