maax990 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 witam do jakiej budy wejdzie ta chlodnica ma ktos to juz zamontowane tu ?????jestem nowy w temacie wc wiec prosze o jakies pomysly lub linki jesli juz bylo prosze o niezjechanie mnie :))))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Chiefteck Big Tower... innej na tyle dużej budy aby to weszło nie znam - oczywście nie obejdzie sie bez cięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) Popieram Chief bigtower to jest TO ;) A jeżeli chodzi o samą chłodniczke, to lepsza będzie TA EDIT: jest dział tutaj "Co kupić" ;) Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) @Mizaga82 z ciekawosci spytam, czemu uwazasz ze COOLTEK MAXISTREAM 120 mm Triple bedzie lepsza niz BlackWater Ultimate 123 ?? sam sie zastanawiam nad wyborem chlodnicy i wydaje mi sie ze blackwater jest lepszy bo grubszy o 8 mm..... mozesz mi wyjasnic? Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez pawelekmal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Tutaj masz test chłodnic(mniej - lepiej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) Do grubych chłodnic potrzebny jest mocniejszy nawiew, I taką samą wydajność osiągniesz przy chłodnicy cieńszej lecz z mniejszym nawiewem. Link który podał GDR powinien wszystko tłumaczyć. Coolteki to chyba jedne z najwydajniejszych chłodniczek przystosowanych do WC. Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 dokładnie... dwa triple mają treż wady-niby nie są wiele droższe ale za to kłopotliwe we wciśnięciu i 3 wentyle-jaks ie biere np fandera to chychoccdzi 50 zlotych więcej za chłodnice+50 za waitrak...zastanawiam sie czy jest sens... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Do grubych chłodnic potrzebny jest mocniejszy nawiew, I taką samą wydajność osiągniesz przy chłodnicy cieńszej lecz z mniejszym nawiewem. Link który podał GDR powinien wszystko tłumaczyć. Coolteki to chyba jedne z najwydajniejszych chłodniczek przystosowanych do WC. Z Twojej wypowiedzi Miazga wynika, ze gdybym swoja chlodnice ( BlackWater Ulitmate 122 ) wymienilbym na coolteka - to mialbym lepsze temperatury ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Z Twojej wypowiedzi Miazga wynika, ze gdybym swoja chlodnice ( BlackWater Ulitmate 122 ) wymienilbym na coolteka - to mialbym lepsze temperatury ??? Tak przy w miare mocnym nawiewie niedużo. Ale jeśli wentylki puszczasz na 5V była by to spora różnica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Co to robi w WC\Co kupic? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 maax wez kup starego bigtowera z allegro jakiegos ale ATX a nie AT :) po co wydawac 400 zl na bude jak mozna miec to samo prawie za 50? :D ja mam i sobie chwale.. zobacz fotki WC :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maax990 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 buda zreszta mi obojetna byle by byla duza ale teraz juz niewiem jak z chlodnica lepiej duza na 3 120 czy taka na 2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...