Skocz do zawartości
Gość rafifeo

Torrenty Sciagaja Wszystko Baaardzo Wolno ;(

Rekomendowane odpowiedzi

Z tym knoppixem nie chodzi o to żebyś go instalował i przesiadał się z windowsa na linuksa - poprostu ten torrent jest bardzo popularny, ma dużo seedów którzy mają go pobranego w 100% i cały czas go udostępniają. Na takich torrentach najlepiej przetestować możliwości swojego łącza/programu pod względem torrentów. :D

Edytowane przez andrek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozumiem... tylko ze jest malutki problem ;) ten linux pobiera sie z predkoscia.. 0kB ;] a wiec cos jest nie tak ;)

i nei wiem czemu tdo tego knoppixa wogole nie podlaczaja sie seedy i peery :/

moze dadac jakies trackery do listy? :| ja nie wiem jak to sie dadaje :( znalazlem na internecie adresy trackerow, ale nie wiem czy je po prostu tam wkleic, czy oddzielic kazdy wolna linia :?

Edytowane przez rafifeo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam 128 dl i 128 ul ;]

a mi sie wydawalo ze wysoki upload trzeba miec i tak tylko w p2p/emule :/

//pogrzebalem troche jeszcze w opcjach... zwiekszylem Calkowita maxymalna liczbe polaczen z 128 do 256 i zaczelo ciagnac szybciej :) te torrenty ktore maja duuzo seedow w koncu ciagna z 80% predkosci :)

dzieki wszystkim za rady !

//edit

co oznacza:

Status Trackera: Nie można nawiązać połączenia, ponieważ komputer docelowy aktywnie go odmawia.

??

tak mam przy dworz zadaniach, ale nadal sciaga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde :( dalej wolno sciaga :( wchodzi na moment tylko np na 5 kB i znowu spada do 2 :( nawet ten linux... tak jakby cos jeszcze mi sie sciagalo i blokowalo uTorrenta :/

co mam zrobic? :| skanowalem ad-avare ale nic nie wykrywa :(

prosze bardzo o pomoc bo ja juz wymiekam :(

czy to moze byc spowodowane jakimis zabezpieczeniami SP2? :( no bo jesli tak to kich, bo nie mam innego systemu :cry:

'i co to sa seedy, a co to sa peery? :P

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam jakiś problemik z Azureusem. Po formacie zainstalowałem azureusa i zaktualizowałem do wersji 2.5.0.0. I teraz cały czas co chwila wyskakuje takie mniej więcej ostrzeżenie: UPnP: Utracono połączenie z usługą WANIPConnection na urządzeniu UPnP i dalej jakieś IP. :? Jest jeszcze taki błąd: UpnP: Mapowanie 'Port przychodzący peera (TCP/tutaj port)' nieudane :cry: Próbowałem ustawiać różne porty, i takie same odblokować w zaporze SP2. Co można na to poradzić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi