Gość rafifeo Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 juz doszedlem jak zrobic zeby sciagalo wiecej plikow naraz ;) zaraz przetestuje tego knoppixa i powiem jak jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) Z tym knoppixem nie chodzi o to żebyś go instalował i przesiadał się z windowsa na linuksa - poprostu ten torrent jest bardzo popularny, ma dużo seedów którzy mają go pobranego w 100% i cały czas go udostępniają. Na takich torrentach najlepiej przetestować możliwości swojego łącza/programu pod względem torrentów. :D Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez andrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) rozumiem... tylko ze jest malutki problem ;) ten linux pobiera sie z predkoscia.. 0kB ;] a wiec cos jest nie tak ;) i nei wiem czemu tdo tego knoppixa wogole nie podlaczaja sie seedy i peery :/ moze dadac jakies trackery do listy? :| ja nie wiem jak to sie dadaje :( znalazlem na internecie adresy trackerow, ale nie wiem czy je po prostu tam wkleic, czy oddzielic kazdy wolna linia :? Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez rafifeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Wejdź tutaj : http://torrent.unix-ag.uni-kl.de/ i wybierz wersje CD EN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Masz prędkośc pobierania 128 to wysyłanie będzie pewnie 64 więc radziłbym tobie odpuścictorenta bo raz trzeba mieć wysoki upload i sciągać z zamkniętego trackera jakim są strony. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 mam 128 dl i 128 ul ;] a mi sie wydawalo ze wysoki upload trzeba miec i tak tylko w p2p/emule :/ //pogrzebalem troche jeszcze w opcjach... zwiekszylem Calkowita maxymalna liczbe polaczen z 128 do 256 i zaczelo ciagnac szybciej :) te torrenty ktore maja duuzo seedow w koncu ciagna z 80% predkosci :) dzieki wszystkim za rady ! //edit co oznacza: Status Trackera: Nie można nawiązać połączenia, ponieważ komputer docelowy aktywnie go odmawia. ?? tak mam przy dworz zadaniach, ale nadal sciaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 kurde :( dalej wolno sciaga :( wchodzi na moment tylko np na 5 kB i znowu spada do 2 :( nawet ten linux... tak jakby cos jeszcze mi sie sciagalo i blokowalo uTorrenta :/ co mam zrobic? :| skanowalem ad-avare ale nic nie wykrywa :( prosze bardzo o pomoc bo ja juz wymiekam :( czy to moze byc spowodowane jakimis zabezpieczeniami SP2? :( no bo jesli tak to kich, bo nie mam innego systemu :cry: 'i co to sa seedy, a co to sa peery? :P pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 A ja mam jakiś problemik z Azureusem. Po formacie zainstalowałem azureusa i zaktualizowałem do wersji 2.5.0.0. I teraz cały czas co chwila wyskakuje takie mniej więcej ostrzeżenie: UPnP: Utracono połączenie z usługą WANIPConnection na urządzeniu UPnP i dalej jakieś IP. :? Jest jeszcze taki błąd: UpnP: Mapowanie 'Port przychodzący peera (TCP/tutaj port)' nieudane :cry: Próbowałem ustawiać różne porty, i takie same odblokować w zaporze SP2. Co można na to poradzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...