Black_war Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Witam przemyślałem wszystko i... biore laptopa do 2600zł (właściwie to do 2100zł bo odliczam sobie 19% z podatku dlatego laptop musi być ze sklepu) będzie potrzebny głównie na studia czasem jakieś mniej wymagające gry sprzed 2-3 lat i więcej. Moim faworytem jest Toshiba satellite l20-183 o taka http://allegro.pl/item123176552_toshiba_sa...y_gratisy_.html Podawajcie swoje typy. Wiem, że już jest taki temat ale u mnie jeszcze jako tako potrzebny do gier, a jakby nie patrzeć radeon xpress 200m jest troszke szybszy od integry intela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szacuken Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) Mozesz wziac pod uwage Acer 3102 - ale dokladnie przygladaj sie ofertom, bo sa rozne (glownie ram i dysk, z win albo linux). Ma tam Radeona X1110 - 30% wydajniejszy od X200, ale nadal zintegrowany. BTW: W jaki sposob odliczasz sobie 19% podatku? Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez Szacuken Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymkowsky Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Prawdopodobnie dochodowy w przypadku firmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 dokładnie szymkowsky, przyglądałem się jeszcze hp nx6110 i powiem, że kicha :) Wszyscy go polecają a od w/w toshiby odstają. ten semp w acerze jest porównywalny z celofanem z toshiby? Szczerze przyznam, że na laptopach się nie znam. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szacuken Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 tego sie obawialem... ale nic to :) mozesz spokojnie brac semprona jesli akurat on ci podpasuje, nie bedzie gorszy od celerona. z celkami na fsb400 mozna za to zrobic cuda jak masz plyte na chipsecie i915, i z tego cm-380 mialbys spokojnie 2GHz. sek w tym ze wtedy nie mialbys radka zintegrowanego ale ingelowskie GMA. cos za cos. odsylam do lektury tego topicu: drutmode - tylko przeczytaj caly :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 a ten rad x1100 coś się podkręca? Sempron chociaż w 10% podkręca się tak jak w stacjonarce? Można przez bios bądź programy zmienić fsb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...