Skocz do zawartości
Black_war

Lapciok Do 2600

Rekomendowane odpowiedzi

Witam przemyślałem wszystko i...

biore laptopa do 2600zł (właściwie to do 2100zł bo odliczam sobie 19% z podatku dlatego laptop musi być ze sklepu)

będzie potrzebny głównie na studia czasem jakieś mniej wymagające gry sprzed 2-3 lat i więcej. Moim faworytem jest Toshiba satellite l20-183 o taka http://allegro.pl/item123176552_toshiba_sa...y_gratisy_.html

Podawajcie swoje typy. Wiem, że już jest taki temat ale u mnie jeszcze jako tako potrzebny do gier, a jakby nie patrzeć radeon xpress 200m jest troszke szybszy od integry intela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mozesz wziac pod uwage Acer 3102 - ale dokladnie przygladaj sie ofertom, bo sa rozne (glownie ram i dysk, z win albo linux). Ma tam Radeona X1110 - 30% wydajniejszy od X200, ale nadal zintegrowany.

BTW: W jaki sposob odliczasz sobie 19% podatku?

Edytowane przez Szacuken

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dokładnie szymkowsky,

przyglądałem się jeszcze hp nx6110 i powiem, że kicha :) Wszyscy go polecają a od w/w toshiby odstają.

ten semp w acerze jest porównywalny z celofanem z toshiby? Szczerze przyznam, że na laptopach się nie znam. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tego sie obawialem... ale nic to :)

mozesz spokojnie brac semprona jesli akurat on ci podpasuje, nie bedzie gorszy od celerona. z celkami na fsb400 mozna za to zrobic cuda jak masz plyte na chipsecie i915, i z tego cm-380 mialbys spokojnie 2GHz. sek w tym ze wtedy nie mialbys radka zintegrowanego ale ingelowskie GMA. cos za cos. odsylam do lektury tego topicu: drutmode - tylko przeczytaj caly :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi