johny-cage Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Prosta niby rzecz, podłaczam TV-out (jako klon, od biedy jako pojedynczy ekran) i tv działą jak monitor. Nie wyświetlają sie natomiast filmy Divx. Zamiast filmów w okienku AllPlayera jest czrna dziura. Kiedyś udało mi sie jakos za pomocą TV tool wyświetlać filmy na ekranie TV (ale nie jako klon bo to nigdy nie działało). Ktoś wie od czego ta czerń? Wierze ze tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 akceleracja (overlay) filmów działa na monitorze podstawowym, spróbuj odpalić film bez akceleracji karty - np. w Winamp 5 - w opcjach video da się to wyłączyć zapewne w opcjach samej karty grafiki coś takiego powinno być również (do przełączania trybu overlay na inny monitor) nie wiem czy napisałem zrozumiale ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 (edytowane) Nie wiem czy pomogę ale spróbuj dać na dual view i podstawowy ekran jako monitor.Odpal film na monitorze i przenieś okno playera na telewizor powinien być obraz jeśli o to ci chodziło.Na klonie obraz zawsze mialem tylko na jednym z ekranów na drugim czarna plansza. Edytowane 26 Sierpnia 2006 przez kurczak80 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 W sterach serii 6x.xx i 7x.xx chyba było to w ustawieniach. Generalnie chodzi o "nakładkę" (ang. overlay). Sam miałem podobny problem jakieś 2 lata temu. Obecnie nie bawię się TV-Out, więc nie pamiętam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...