wojtekj Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Witam. Czy mógłbym zamieszczać na forum projekty (sam projekt wykonany w photoshop tzn. narysowane boki przod itp) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 ale co to za pytanie? oczywiście, że tak, jeżeli oczywiście będą stały na odpowiednim poziomie :> może będą dla kogoś inspiracją, kto wie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabul Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 jak najbardziej tak, nawet te mniej wymagajace wysilku w prace beda mile widziane poniewaz tak jak napisal kolega wyzej moga byc inspiracja do zmian / nowych projektow modderskich :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 hehehe wypas pytanie...tylko zastanawiam sie po co nam to... jesli ktos bedzie chcial stworzyc moda przez duze M, to i tak bedzie mial wlasne pomysly i projekty...a jak ktos nie bedzie mial pomyslow, to i nei bedzie potrafil wykorzystac czyichs, wiec ie stworzy moda. Wydaje mi sie ze to pomysl cokolwiek nietrafiony. OT. Potrzebuje kasy! narazie mam 20 zł z 160 zł jeśli ktoś chce mi pomóc piszcie na PM a ja podam numer kontabuehehe... pomoc dla powodzian... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 hehehe wypas pytanie...tylko zastanawiam sie po co nam to... jesli ktos bedzie chcial stworzyc moda przez duze M, to i tak bedzie mial wlasne pomysly i projekty...a jak ktos nie bedzie mial pomyslow, to i nei bedzie potrafil wykorzystac czyichs, wiec ie stworzy moda. Wydaje mi sie ze to pomysl cokolwiek nietrafiony. OT. buehehe... pomoc dla powodzian... Carl0s, no co ty. Pomysły zawsze mogą się przydac, chocby po to zeby we własnym cos zmienic. Wrzucaj te projekty, chętnie obejżę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) pomoc dla powodzian...:lol: widzę że też używasz mojego określenia :D co o tematu... umieszczać zawsze możesz... najwyżej dostaniesz bana lub zjadą Cie troszkę userzy... Jesli już myślisz o czymś takim to lepiej zrób model 3D w sketchupie z dokładnością do wymiarów obudów, elementów etc... A druga strona medalu jest taka.. że jak Ty zaczniesz umieszczać tutaj swoje niestworzone historie to i inni zechcą i powstanie nowa moda moderów teoretyków :) Kiedyś też chciałem wrzucać tu swoje pomysły bo nawet 1/50 z nich nie zrealizuję.. a imho były by dobre a nawet lepsze iż 80% prezentowanych tu nibymodów :) Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Powiem tak: Tylko po co - ja nie sądzę, żeby ktokolwiek z nich skorzystał. A jak umiesz ładnie rysować w programach 3D(tak to sie nazywa?) to pełno od tego for jest. Tam zapewne spotkasz się z pełną entuzjazmu krytyką :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...