wojtekj Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Witam. Jak przełączy obraz na TV. Mam podłączpny TV przez kabel EURO-S-VHS i nie wiem co dalej. Karta chyba go nie wykrywa bo jest stary ;) Jak zrobi zeby obraz był na TV? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek4994 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Z Twojego pisma wywnioskowałem że chcesz się dowiedzieć jak włączyć obraz na TV. <_< No więc to chyba zależy od sterowników, u mnie robi się to tak: RMB na Pulpicie -> Właściwości -> Ustawienia -> Zaawansowane -> Ekrany i tam, jeśli masz podłączony TV kablem, możesz włączyć na nim obraz przyciskiem w kształcie kółka z kreską. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekj Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 a gdy karta go nie widzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek4994 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 a gdy karta go nie widzi? Ale jak to nie widzi? Przycisk od "włączania telewizora" w ustawieniach karty jest zablokowany, nie można go włączyć? Jeśli tak to spróbuj z innym kablem, a poźniej może z innym telewizorem... A jesli to nic nie da to daj sobie spokój :-P albo może masz coś nie tak z wyjściem na karcie... Nic innego Ci nie poradzę. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekj Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 znaczy tak. mialem karte wczesniej GeForce 4 MX-440 i byl ten sam problem ze monitor musial byc podpiety pod DVI zeby dalo sie ogladać w tv. psoroboje dzisiaj podlaczym monitor pod DVI i sproboje. ps. telewizor jest stary jak swiat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekj Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 teraz jest tak ze jak podlacze tv i dam wymuszanie w kompie to mam na ekranie tv tak jakby hmmm, zarysy obrazu co to moze byc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek4994 Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 teraz jest tak ze jak podlacze tv i dam wymuszanie w kompie to mam na ekranie tv tak jakby hmmm, zarysy obrazu co to moze byc ja mam w X700 moim to samo :/ też nie wiem co to może być Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekj Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 czyli we 2-ch mamy ten sam problem. POMOCY! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...