vbodzio Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Witam, Mam maly problem podczas konwertowania pliku doc do pdfa. Wszystko elegancko sie konwertuje pozniej zanosze tekst do drukarni, a oni mi mowia, ze w pdfie musza byc zalaczone fonty. Moje pytanie brzmi: Jakim programem (ja uzywalem software955 i PDFCreator) da sie wlaczyc opcje zagniezdzania lub zalaczania czcionki w gotowym pliku pdf?? Dzieki z gory za wszelkie podpowiedzi. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M@St3R Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Spróbuj programem doc2pdf. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 open office ma w standardzie takie cus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 PDFCreator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Moze CutePDF Writer? Ja do drukarni dawalem zawsze fonty osobno, np. jako TrueType (tyle, ze drukowalem nie plik pdf, ale z Quark'a) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...