Sens Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Witam! Mam karte graficzna Sapphire aliantis radeon 9600 XT 256mb, na ktorej jest mały bardzo głośny wentylatorek. I teraz mam pytania: 1. Czy warto kupic na ta karte ARCTIC COOLING VGA Silencer REV3 ? 2. Czy to chlodzenie pasuje do tego modelu? 3. Czy to chlodzenie nie zabije mojej karty? ( slyszalem ze byly taie przypadki) 4. Czy w powolnym trybie pracy wentylatora bedzie wystarczajaco chlodzil grafe? 5. Czy trzeba po zalozeniu tego chlodzenia zalozyc radiatorki na pamieci? Chlodzenie chcialbym kupic z tej aukcji: >> TO << z gory dzieki! :D 2 post naprawde nikt nie jest w stanie mi pomoc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavel54 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 1.Wg. mnie nie (ja bym nie kupil) ale to tój wybór. 2.Na to wygląda. 3.Jesli ty sie do tego nie przyczynisz to raczej nie. 4.Tak 5.- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Jak chcesz to kupuj, ale na co lepiej kupic pentaragrama cu/zelmana na mostek :D i kup radiatory na pamieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 1. Ja mam na swoim 9500@pro i jest super 2. www.google.pl 3. mi dziala ponad rok 4. mój na wolnych obrotach leci do 400mhz na 8 potokach 5. najlepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...