Dziadek_bober Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam wszystkich Dzis byla wyprzedaz w MM i poszedlem z zamiarem kupna Samsunga 940bf ale niestety nie udalo sie. Ale kupilem monitor BELINEA 1925 S1W. Do tej pory dzialalem na 17-calowym samsungu CRT na ktorym rozdzielczosc przy uruchamianiu windy byla 640x480 (Bios i ekrany przed wejsciem do windy). Ten ma najmniejsza 800x600 i przy uruchamiania jest czarny ekran i napis "poza częstotliwością" dopiero gdy wchodzi do windy jest normalny ekran bo jest rozdzialka wieksza. (Moze troche niezrozumiale ale nie wiem jak to opisac, ale chyba wszyscy beda wiedziec o co mi chodzi) Jak ktos wie co robic to prosze napisac, bede wdzieczny. PoZDRo PS(sorry za bledy ort) A czy podczas instalacji XP przed pierwszym uruchomieniem kompa on ustawia sobie rozdzielczosc? Bo zrobilbym nakladke ale nie wiem czy to cos da, najllepiej to chyba formata ale nic nie widze :? A tak wogole bo zapomnialem napisac wczesniej; to sterownik siciagnalem i zainstalowalem ale jest ostrzezenie ze sterownik nie jest podpisany cyfrowo. Moze to przez to? Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez Dziadek_bober Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...