michal-zal Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 WItam mam pytanie co mam zrobic gdyż wczoraj podczas otwierania napojou alkoholowego(piwo) napój był wstrząsniety i piana troche się polała na kineskop, i powstało kilka plam . Na początku próbowałem wilgotna szmatką ale nadal plamy od piwa zostały pózniej polałem painka i wyczysciłem papierowymi ręczniczkami niby wszystko ok czyściutki ale noki monitor test przy neibieskim teście w dolnych rogach lewym i prawym zrobiły sie neibieskie plkamy co teraz zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-zal Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 szkoda że nikt nie pomógł monitor sam jakoś ożył :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XRay ARth Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 szkoda że nikt nie pomógł monitor sam jakoś ożył :rolleyes: Soory za brak pomocy, ale niecodziennie wylewa sie puszke piwa na monitor LCD :D , piwo pewnie odparowało spod warstwy polaryzującej i teraz już powinno być ok. Fajnie, że wszystko wróciło do normy. :banana: Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-zal Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Soory za brak pomocy, ale niecodziennie wylewa sie puszke piwa na monitor LCD :D , piwo pewnie odparowało spod warstwy polaryzującej i teraz już powinno być ok. Fajnie, że wszystko wróciło do normy. :banana: Pozdrawiam. to był CRT z powłoka antyrefleksyjną sony trinitron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...