Gość Pioorek Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Wlasnie, jak w temacie, co polecacie na dwuosobowy piknik nad stawkiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Wlasnie, jak w temacie, co polecacie na dwuosobowy piknik nad stawkiem?Zależy z kim? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zależy z kim? :D Dopisał, że chodzi o jedzonko, więc to zawęża możliwość twojego wykazania się :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Jaka predkosc Caleb ;]. Z dziewczyna ;) a dokladniej to z kolezanka :>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Ugotuj makaron -al dente. Po ugotowaniu zlej go zimną wodą i dodaj odrobine oleju z oliwek, żeby sie nie skleił. Potem do niego wrzuć kilka przekrojonych pomidorków (tych malutkich-koktajlowych), pół puszki tuńczyka (olej odcedź), mozzarella w kawałkach, 2-3 liście świeżej bazylii. Posolić do smaku i wymieszać z odrobina oliwy, żeby się kupy trzymało. I sałatka na zimno gotowa. Pochylam, bo to cytat, ale wypróbowałam osobiście. Do tego kurczak pieczony, na zimno jest świetny. Albo zamiast kurczaka coś innego pieczonego: schab, karkówka. Parę jajek na twardo (z solą, mniam). Jakieś owoce. Butelka wina. No, może na deser kruche ciasteczka. A - ja bym jeszcze wzięła kawę albo herbatę w termosie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) Dzieki Agnes :D. Tak sie sklada ze nie mam dostepu do kuchni (czyt. patelni, piekarnika, garna itp) bo mam remont w prawie calym domu :/ i odpada przygotowanie jakis bardziej wymyslnych potraw. Macie moze cos jeszcze? Ludzie poratujcie ;) Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Weź może coś na wynos z jakiejs restauracji - może chinszczyzna albo kuchnia wloska ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Dzieki Agnes :D. Tak sie sklada ze nie mam dostepu do kuchni (czyt. patelni, piekarnika, garna itp) bo mam remont w prawie calym domu :/ i odpada przygotowanie jakis bardziej wymyslnych potraw. Macie moze cos jeszcze? A... było mówić od razu! To po prostu kanapeczki zrób, byle dużo, różne, z pasztetem, z wędliną, z żółtym serem, do tego pomidorek (ale osobno, nie na kanapki, bo się rozdyźda!), ogórek, może jakiś suchy kabanosek. Owoce, ciacha i napoje jak wyżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 No sam mi na gg pisałeś że możesz wziąć grilla [; To go weź, weź coś dobrego na tego grilla (jakieś mięsko, kiełbaskę albo coś, paprykę, chlebek itp. ketchup, musztardę kto co lubi [; ) Ale jak mi piszesz że boisz się, że ją zaskoczysz i będzie onieśmielona- powiesz jej że to nic dla Ciebie albo coś wymyślisz po drodze :) Pamiętaj też o napojach i jakichś słodkościach [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Moge, ale stwierdzilem ze BEZ, w koncu to ma byc piknik a nie grillowanko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 A... było mówić od razu! To po prostu kanapeczki zrób, byle dużo, różne, z pasztetem, z wędliną, z żółtym serem, do tego pomidorek (ale osobno, nie na kanapki, bo się rozdyźda!), ogórek, może jakiś suchy kabanosek. Owoce, ciacha i napoje jak wyżej. Po takim pikniku twojka koleżanka przytyje z 5 kg :D Może jakeiś pringelsiki i tym podobne duperele - poręczne i smaczne przekąski :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 To zrób koreczki i podaj tonic [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Grill + wino + koc = ;) ;) Hmm... może cośna wynos - prawie każda restauracja może zrobić jedzenie na wynos, do tego jakieś białe słodkie wino, i coś słodkiego na deser... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Wreq- pisał że nie bierze grilla... wino to i ja mu proponowałem [; Zrób koreczki i będzie ok, możesz pizze zamówić, ale to już duże koszty xD Kanapeczki, koreczki, tonic i dobra rozmowa- będzie ok [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 zrob kanapki z mortadela i na deser parowki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Jedzenie na wynos to nie glupi pomysl. Pomysle o tym! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 I nie kupuj pepsikoli :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 ? A to czemu? Pepsi jest gut;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Pepsi piją lepsi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 ? A to czemu? Pepsi jest gut;]beter czojs łil bi a butle of some ajs drink aj tink. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Ja bym wziął owoce, myślę, że większośc dziewczyn się odchudza (ew. oszczędza), dlatego najlepiej nie męczyć ich czymś typu kanapeczki i koreczki, ale kilka nie zaszkodzi :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoNe0 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Pioras ;; Good luck, wez może jakąś bitą śmietane taka w sprayu ;))). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Pieczone udka kurczaka w przyprawach - niestety miałem przyjemność jeść w samochodzie tak lało na zewnątrz :-| Jakieś ciacho też byłoby dobre jak sernik, ewentualnie murzynek albo babka :) Zamiast gazowanych napojów lepiej wziąć ze sobą jakiś sok owocowy. Ja ostatnio po Pepsi szukałem kibla z prędkością światła, ach ten aspartam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Prezerwatywy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 A jakie smaki polecasz ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Podobno owoce są zdrowe. To może bananowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 A jakie smaki polecasz ? ;]IMO ten najpopularniejszy: BANANOWY :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Ja bym IMO od razu wyjął połóweczkę albo litra i obalił na dwóch :) Po co sie ścierać :D A tak na poważnie to Spaghetti na wynos albo jakas Chińszczyzna. Takie rzaczy smakują większości kobiet ;) Przynajmniej ja nie znam takiej co by nie lubiała. Można też coś z grilla. Hm kupujesz piersi kurczaka ,dobrze przyprawiasz i zawjasz w folie aluminiową a to potem na ruszt. Kurczak będzie się piękł we własnych sokach i wyjdzie miękki i smaczny. Jest to dość szybkie danie i do tego wyborne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 eeee niech baba robi jedzenie ty bedziesz robil za tragarza ;-) kup tylko jakies wino , i jakiegos habazia wez koc aaa of korz najpierw jej o tym powiedz ze w tajnym glosowaniu dostapila zaszczytu zrobienia ci jedzonka ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...