Puchacz1 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) witam mam zwykla myszke optyczna firmy "shark". Myszka sprawuje sie jednak swietnie (poprostu genialnie szczegolnie w grach). Jest ona jednak bardzo ale to bardzo wyeksploatowana (wkoncu chodzi po 14 godzin na dzien :) ). Chodzi o to ze jej spud jest tak zrysany ze strasznie stracila ona na slizgu przyczym i na dokladnosci. czy wie ktos jak to naprawic?? moze czyms nasmarowac albo cos w tym stylu (jest tak wyeksploatowana ze farba na jej przyciskach zeszla :razz: glupie posty w stylu "kup nowa myszke" mnie nie interesuja Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez Puchacz1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Jak zmienisz slizgacze to jeszcze troche polatasz na tym... Ale IMHO to jak ladowanie fajnych kolek do zdartej lady. ;] Coz, skoro wydaje Ci sie ze jest swietna... BTW Klawiatury, myszki ect Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 witam mam zwykla myszke optyczna firmy "shark". glupie posty w stylu "kup nowa myszke" mnie nie interesuja Myślę, że mądry post "kup sobie taką samą nową myszkę" cię zainteresuje. No chyba, że już takich nie produkują..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M@St3R Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 No to moze zmien podłoże na którym się ślizga myszka :) Może zmień podkładkę lub podłóż jakąś mate.... Nie wiem no... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...