Gość M@St3R Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) http://www.pobieralnia.pl/news-313-google-...scie-firmy.html Czy niektorzy nie maja zbyt dobrze?? Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez M@St3R Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 ja tez tak chce:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw23 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Google to ma gest (marketing) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Chyba się przeprowadzam <lol> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 (edytowane) W zachodnim Londynie w restauracjach bedacych na parterze kilkupietrowych budynkow, zawsze wykrywa kilka sieci, z czego wiekszosc nie jest zabezpieczona :] 1, 2, 8 mbps :] do wyboru do koloru:) Az jutro rano wejde do Bagle Factory i zrobie fote (screena z XDA exec-a) Edytowane 26 Sierpnia 2006 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M@St3R Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 W Polsce też już takie coś jest ( Rzeszów). Ale chyba nie 1/mbit/s :P Heh, fajnie fajnie. Mogliby sobie zrobić siedzibe u mnie, nawet bym im użyczył ogródka przed domem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 i wrocław, w rynku i okolicach polibudy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MohSETH Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 W legnicy w okregu 100m od Teatru modrzejewskiej również jest nowy hot spot... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rik7 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 i wrocław, w rynku i okolicach polibudy :DPopieram kolege z tym Wrocławiem:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M@St3R Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 A kiedy w Zabrzu takie coś zrobia ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 heh no ucieszyłbym się xD też jestem z Zabrza i akurat mam w planach zmianę neta xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RaDdD Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 w Koszalinie, centrum-12mb/s ;] , ale blokniete sa torenty,gg itp ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Oooo w Zabrzu by było fajnie ;] Trzeba napisać do nich petycję :lol: ;) Nie ma co się łudzić, u nas to takie rzeczy za parę lat jak dobrze pójdzie :mur: :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 W Warszawie tez jest sporo. Odpalcie googla i sobie poszukajcie. O internet naprawde jest prosto w takich miejscach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Gdy zobaczyłem tytuł tematu i ten uśmieszek w "nowościach" od razu wiedziałem, że temat założył M@St3R... Na temat: Szkoda, że Google nie wywodzi się z mojego Miasta, bądź przynajmniej z Polski. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmiChild Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 W zachodnim Londynie w restauracjach bedacych na parterze kilkupietrowych budynkow, zawsze wykrywa kilka sieci, z czego wiekszosc nie jest zabezpieczona :] 1, 2, 8 mbps :] do wyboru do koloru:) (...)A jak to się ma w centrum? Wiem że McDonaldy udostępniają już HotSpoty ale jak jest np. z ulicami? Jak byłem poprzednim razem nie interesowałem się tym za bardzo, ale teraz być może jak tam będę to trzeba będzie zakupic jakiegoś lapka i pokorzystać sobie z netu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 i wrocław, w rynku i okolicach polibudy :D True True ;) Ja tam bym chciał w całym Wrocku najlepiej takie niezabezpieczone ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GonZo Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Łiiii :D Ja też tak chce :blink: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Miodzio. Może przedstawie im swoją sytuację i podarują mi do domku jakieś 8mbps :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 A jak to się ma w centrum? Wiem że McDonaldy udostępniają już HotSpoty ale jak jest np. z ulicami? Jak byłem poprzednim razem nie interesowałem się tym za bardzo, ale teraz być może jak tam będę to trzeba będzie zakupic jakiegoś lapka i pokorzystać sobie z netu :)U mnie w Dublinie dostep do neta w Macach(np. grafton st) jest za free, ale przy zakupie zestawu musisz poprosic o voucher'a. Jak sie idzie przez centrum to widac ludzi z lapkami po katach i siedza na necie:) Jak wlacze na lapku wifi w domciu to nawet drukarki wifi widze z pelnym dostepem:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...