berkut Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Hello all, jak wyzej w temacie :mrgreen: Polski tytol to ktow wrobil krolika rogera, poszukuje tego filmu od bardzo dlugiego czasu i nigdzie nie mozna cholery znalezc mam swoj serwer ftp, przepustowowsc to 64kb upload i 16kb download, moze chodzic 24h/dobre i moge udostepnic co tylko mam pod reka ci co moja prosze skontaktujcie sie ze mna na gg: 2304105 , 90% czasu jestem na niedostepnym i nie speszajcie sie tym :mrgreen: dzieki wszystkim za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 właśnie to sprawdzilem.... znasz taki bazar kaaza??? :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 nie ma na kazaaa "u mnie" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 kiedys to zripowalem z polsata :> ale juz raczej nie mam, ale moge sie popytac....... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 no jak nie ma jak jest, jedno źródło ale sztuka jest szuka :wink: moze masz tą badziewną versje 2,0 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 nie ma na kazaaa "u mnie" a sprawdziles imeshem, bo u mnie wykryl ten film :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 na imesh jest raz na tydzien ale transfery sa przerazajace Narazie chcialbym bardzo podziekowac Brzozie za udostepnienie filmu, ciesze sie ze jeszcze sa tacy ludzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Narazie chcialbym bardzo podziekowac Brzozie za udostepnienie filmu, ciesze sie ze jeszcze sa tacy ludzie:D Nie ma sprawy, sciaganie zajelo mi 1,5 godzinki, wiec roznicy mi to nie robi, sorki tylko ze ode mnie kiepsko idzie. Trzeba pomagac innym wtedy pomoga Tobie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...