abc_rlz. Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam . dostalem dzis nową kartę. wpiałem ją , ale przy kazdym właczeniu pojawia mi sie taki komunikat . o co chodzi ? Ps.nie wiedzialem gdzie załozyc ten temat wiec załozyłem tu . Jezeli zle to prosze moda o przesuniecie go w odpowiednie miejsce :) Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez abc_rlz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 ja to wywalilem poprzez likwidacje (wylaczenie a nie usuniecie) tego programiku od nvidii, co startuje z systemem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abc_rlz. Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 ja to wywalilem poprzez likwidacje (wylaczenie a nie usuniecie) tego programiku od nvidii, co startuje z systememTzn. jak ? Krok po kroku prosze :):P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) start>>uruchom>>regedit wchodzisz do klucza HKLM/software/microsoft/windows/currentversion/run i tam sa dwa lub 3 wpisy od nvidii, nie pamietam dokladnie nazw (ale na pewno zawieraja w sobie NV), ale jak je usuniesz to po restarcie, ten programik juz sie nie walczy no i komunikat tez zniknie ;) ja tam w sumie to zawsze to wylaczalem, wiec nie zrobilem tego tylko po to aby sie pozbyc komunikatu o sli Edytowane 25 Sierpnia 2006 przez AndiX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abc_rlz. Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 hehe ale bezsens. nie moze ten komunikat wyskoczyć raz i tyle. Zawsze musi ? jakos musi sie dac usunac "normalnie" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 zawsze mozesz wylaczyc powiadomienia systemu w tych balonikach, ale wtedy wylaczasz wszystkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...