Skocz do zawartości
kamilo23

Tna, Ecw Wrestling, Pride , Strong Man

Rekomendowane odpowiedzi

nie wiem jak to jest mozliwe, ze to wszystko jest rezyerowane i cwiczone godzinami, a na "walce" wyglada to naprawde prawdziwie...

skoki i rozne manewry sa widowsikowe ....

ale jak "uderzaja" sie reka w czolo czy cos to wyglada to smiesznie ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem jak to jest mozliwe, ze to wszystko jest rezyerowane i cwiczone godzinami, a na "walce" wyglada to naprawde prawdziwie...

Jak to wygląda prawdziwie to ja jestem potomkiem Jezusa .... LOL ?

BTW sam to kiedys oglądałem ... pamiętam jak 5 chłopa w tym legendarny "Goldberg" walczyło na jednym ringu o to który pierwszy wbije sie na drabine na srodku na szczycie ktorej byl jakis tam mistrzowski pas ;]]]

Edytowane przez RepsOn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

K1 i Pride to na eurosporcie głównei o 24:00 natomiast wresling to albo net albo specjalne kanały na danej platformnie :wink:

WAŻNE !!!!!

Nie chce nic mówić ale 18 jest walka w pride Nastula-Dragon :P

Edytowane przez kamilo23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Miałem okazje obejrzeć TNA w sobotę na eurosporcie. Najpierw zastanawiałem sie jak to możliwe a kumple mówili że to reżyserowane. Chyba mają racje O_o. Dostać tyle ciosów i jeszcze wstać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi