kamilo23 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2006 (edytowane) Ogląda ktoś z was ? Ja dzis na Eurosporcie TNA impact oglądałem ale byłą jazda kupe krwi :blink: i ostra walka. Edytowane 19 Października 2006 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 (edytowane) TNA rządzi :D. Oglądam czasami jak sie trafi. Akcje są całekiem fajne + plus dobry komentarz (nie zawsze) :P. Lubie fight club (fight night) ogłądać w tym K1 ;). Edytowane 26 Sierpnia 2006 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 PRIDE i UFC zamiataja te wasze wszystkie wrestlingi ot co mam do powiedzenia ; d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) Oglądaliscie ostatnio TNA HARD JUSTICE gdzie Sting walczył z Jarrettem, ale Stinga wykiwał kumpel i nie odzyskał tytułu King of The Mountain :mur: Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 ja rozumiem ze ogladajc wrestling wiecie ze to sciema? sam bylem nigdys fanem i nadal lubie poogladac.. ale trzeba zdac sobie sprawe ze to jest tlyko jako widowisko .. bo kto wygra to decyduje góra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 nie wiem jak to jest mozliwe, ze to wszystko jest rezyerowane i cwiczone godzinami, a na "walce" wyglada to naprawde prawdziwie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 nie wiem jak to jest mozliwe, ze to wszystko jest rezyerowane i cwiczone godzinami, a na "walce" wyglada to naprawde prawdziwie...skoki i rozne manewry sa widowsikowe .... ale jak "uderzaja" sie reka w czolo czy cos to wyglada to smiesznie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Nie no ja wiem że to ściema ale czasem jak są akcje z drutem kolczastym :blink: i naprawde leje sie krew :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) nie wiem jak to jest mozliwe, ze to wszystko jest rezyerowane i cwiczone godzinami, a na "walce" wyglada to naprawde prawdziwie... Jak to wygląda prawdziwie to ja jestem potomkiem Jezusa .... LOL ? BTW sam to kiedys oglądałem ... pamiętam jak 5 chłopa w tym legendarny "Goldberg" walczyło na jednym ringu o to który pierwszy wbije sie na drabine na srodku na szczycie ktorej byl jakis tam mistrzowski pas ;]]] Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez RepsOn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Hulk Hogan i tak był najlepszy ! :D Nikt tak nie potrafi rozerwać koszulki jak on ! HA ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Hulk Hogan i tak był najlepszy ! :D Nikt tak nie potrafi rozerwać koszulki jak on ! HA ! Takie szmaty to ja sam rozrywam :PP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 No najlepsza walka Legend vs Legend Killer :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Takie szmaty to ja sam rozrywam :PPtakiej koszulki generalnie prawie ze nie da sie rozerwac hogan zawsze mial przeciety ten sciagacz przy szyi .. zeby rozerwac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel91 Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Ja jak byłem młody..eee mały to lubiłem sobie zawsze oglądnąć taki wrestling, ale dawno nie widziałem żadnej walki, jakoś nigdy nie moge na zadną trafić...:? kidy to i na jakich kanałach leci, mógłby ktoś zapodać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 (edytowane) K1 i Pride to na eurosporcie głównei o 24:00 natomiast wresling to albo net albo specjalne kanały na danej platformnie :wink: WAŻNE !!!!! Nie chce nic mówić ale 18 jest walka w pride Nastula-Dragon :P Edytowane 15 Października 2006 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Jak mi ktoś powie że nikt nie oglądał wczoraj walki pride Nastuli to jest leń :P Sorki za post pod postem ale teamt zdechł :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 2Fast Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 (edytowane) Niestety dzis Nastula przegral z Barnettem w 2 rundzie przez dzwignie na staw skokowy:( Edytowane 22 Października 2006 przez 2Fast Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Cały czas śledzę poczynania TNA i akcje są po prostu X* Warto oglądać. :wink: * wstaw sobie sam słowo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Miałem okazje obejrzeć TNA w sobotę na eurosporcie. Najpierw zastanawiałem sie jak to możliwe a kumple mówili że to reżyserowane. Chyba mają racje O_o. Dostać tyle ciosów i jeszcze wstać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Ale jakie są akcje z krwią , pineskami itp :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...