Jaca303 Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 1. MSI KT4 ULTRA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 1. Soltek 75RFN na nf2 1. Epox 8RDA+ 2. ECS K7S5a:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 ravenclav testowales tego solteka? jak sie sprawuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Nie ale czytałem o nim dużo jednak się pomyliłem Epox 8RDA+ jest lepszy bo ma lepszy dźwięk SoundStorma bo Soltek jest bez -T. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Ten Soltek w testach spokojnie dorównuje ASUSOWI (na nFORCE2) a czasami nawet go przewyszza... linki do testów: http://www.ninjalane.com/display.aspx?docname=sl-75frn http://www.gamepc.com/labs/view_content.as...cookie%5Ftest=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 własnei jak ten soltek jest w o/c bo chyba go kupie miał byc epox ale jest o 100 prwie droszy a ja kasy nei mam a na dzwieku mi ei zalezy bo i tak mam karte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 napewno nie lepszy niz 8rda ;) :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 no pewnie i nei ale 100 w kieszeni za te no dajmy 100mhz to ja wole jednak 100 zł no ale zobaczy sie moze cos epox potanieje trszke jak wiecej wyjdzie tych płyt na nForce 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emilopez Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 1. EPOX 8RDA+ 2. Asus A7V8X 3. Epox 8K5A2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radior Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 :D Asus A7v8x 8) Epox 8RDA+ :) ECS K7s5al Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 :D Asus A7v8x 8) Epox 8RDA+ :) ECS K7s5al zamienilbym pierwszy podpunkt z drugim mialem a7v8x i sorx ale niestety musi sie umyc do 8rda(+) tak czy owak kazdy moze miec swoje zdanie :) 8) pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 :D Asus A7v8x 8) Epox 8RDA+ :) ECS K7s5al zamienilbym pierwszy podpunkt z drugim mialem a7v8x i sorx ale niestety musi sie umyc do 8rda(+) tak czy owak kazdy moze miec swoje zdanie :) 8) pozdrav Lagier ..waham sie miedzy A7v8x a 8RDA+ asus ma sata noi na pewno ma APU a czy epox je ma? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek-GiereQ Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 1 asus z nforsem 2 soltek sdrv5c 3 fic pa2008 [k6 550 :D] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBI Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Jesli można ASUS A7V8X Asus A7N8X epox 8k5a3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 :D Asus A7v8x 8) Epox 8RDA+ :) ECS K7s5al zamienilbym pierwszy podpunkt z drugim mialem a7v8x i sorx ale niestety musi sie umyc do 8rda(+) tak czy owak kazdy moze miec swoje zdanie :) 8) pozdrav Lagier ..waham sie miedzy A7v8x a 8RDA+ asus ma sata noi na pewno ma APU a czy epox je ma? 8RDA+ Ma APU 8). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Gigabyte GA7VAXP super polecam kazdemu ECS K7S5A odradzam kazdemu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Witam mam pewnien problem chcialem zebyscie mi doradzili chcialem kupci 8rda+ ale go niggdzie nie ma i bedzie dopiero pod koniec przyszlego tygodnia tak wiec troche dlugo jak dla mnie , nie chodzi mi o dzwiek poniewaz toitak nie bede z niego korzystal ( mam karte dzwiekowa taka jak w opisie ) , i z tych dodatkowych portów jakie daje nam "+" ale samego 8RDA tez nigdzie nie ma heh , poprostu chcialem sie zapytac jaka mam kupic plyta moge na nia przeznaczyc do 800 zł , chodzi tu głównie o podkrecanie poniewaz 1700+(0,13) bez problemu wyciagne 2600+ , tak wiec chcialbym zeby ta plytka byla rownie dobra do podkrecania , noi oczywiscie zeby obslugiwala ddr 400MHz ramy , prosze pomozcie mi , nie odsylajcie mnie do opcji szukaj bo poprostu nie ma tam tego typu , tzn pewnie gdzies jest ale chodzi mi o nowe mogele kart a one wychodza z miesiaca na miesiac . Sorki ze sie tak rozpisalem ale hehe tak jakos z gory dziekuje wam za pomoc i pozdrawiam serdecznie Snake16 :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahu72 Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 1. Abit NF7-S 2. Asus A7N8X Deluxe 3. Epox 8RDA+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 1. Epox 8RDA+ - bylem u kumpla MOC 2. MSI KT4V - mam i jest super 3. GA 7VAX - mialem kupic ale wzielem MSI bo nie chcialem dluzej czekac :) Odradzam ECSy mialem stycznosc z nimi 2/3 byly wadliwe :( niestety qumpel ma ale narazie jest OK no ale nie wiadoma kiedy padnie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Epox 8RDA+ Abit NF7-S rev2.0 Epox 8K5A2+ Abit KX7R 333 Epox 8K3A v1.1 Abit KD7-R a z takich wszechczasów pod AMD to : Epox 8KHA+ Epox 8K7A+ Abit KT7 Abit KR7A Abit KT7A i co? wychodzi? ze najlepsze płyty do O/C to tylko i wyłącznie Epox i Abit!. Obrazaja mnie ten przykłąd próżności pokaz mody a nie możliwośći (MSI, Soltek ,Gigabyte (choć nie wpełni!!! ). pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechu Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Odradzam ECSy mialem stycznosc z nimi 2/3 byly wadliwe :( niestety qumpel ma ale narazie jest OK no ale nie wiadoma kiedy padnie :( Hehe :) ja jeszcze niedawno mialem ECS-a K7VZA 3.0 i chodzil normalnie zajebiscie , fakt nie jest to plyta najlepsza pod wzgledem wydajnosci , ale byla w 100% stabilna i w ogole bylem z niej zadowolony (tania tez byla i to nawet bardzo) no ale kiedys zaczelo mi sie nudzic hehehhe i juz nie mam tej płyty :) niechcący zwarłem zasilanie wiatraczka na procesorze (przewód 12V) z obudową, płyta piknęła 3 razy, zaśmierdziało, wyłączyła sie, i juz nigdy sie nie włączy :) hehehe. a teraz mam gigabyte (jak w opisie) i jest zajebiscie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkwadrat Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 MSI KT4V! super stabilna, duże możliwości (w tym overclocking) i dosyć tania. (ok. 400zt) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...