kurdefelek Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 nowy monitor CRT 19" Samsung SyncMaster 997 MB stara karta GF 6600 GT sterowniki od monitora zainstalowane gry włączają się ale nie jest wyświetlany obraz. np. Toca 3 obojętnia jaka rozdzielczość i odświerzanie monitora w testerze nie wyświetla się sześcian ale tylko kursor myszki. podobnie z innymi grami ale nie wszystkimi. nie wiem co robić. przeinstalowanie sterowników od karty nic nie dało jakby przechodzenie w tryb 3D było jakimś problemem. dziękuję z góry za odpowiedzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Mowiac o testerze masz na mysli test z dxdiag? To nie jest problem monitora bo w ogole by nie wyswietlal obrazu tylko karty graficznej\sterownikow. Podaj caly konfig. BTW. Nie pisz wiecej takich postow :arrow: PSO IV. 8. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Pobróbuj z innymi sterownikami od karty graficznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 BF2 po logach producenta ma szary ekran logowania bez widocznej tabelki czyli nic nie widać. przeinstalowałem 9.31 na 84.20 i jest to samo dziwne to jest czy przeinstalowanie windowsa może pomóc ? szczerze mi się nie chce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Podkręcałeś procka? Ram sprawny? Jeżeli zmniejszałeś timingi to zobacz czy na defaultowych masz to samo. Możesz jeszcze wgrać nowsze stery do mobo - może to cos pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 1 Detonator destroyer>restart>instalacja sterow>test. 2 Sprawdz karte na innym kompie. Moze RAMDAC-i skopane? 3 Jak z chlodzeniem karty. Oryginalne, czy przerabiane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 karta bez modowania i kręcenia procesor nie podkręcony wcześniej na monitorze 15 cali było wszystko OK A 64 2800 + GF 6600 GT 1 GB MB + 512 MB + 256 MB RAM nie mogę grać ,pomoże ktoś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...