evocati Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Witam. Poniewaz nie dlugo mam zamiar postawic sobie serwer domowy na kilka komputerow oraz jedna strone www chcialem sie dowiedziec czy jest mozliwosc podpiecia domeny pod dynamiczne ip neostrady / szukalem i no-ip mnie nie interesuje poniewaz chce podpiwac konkretna domene a nie jakas ich subdomene a opcja wlasnej domeny jest tylko w platnym pakiecie no-ip. Macie jakies inne pomysly ? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s-h-a-q Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 oprocz no-ip nie znalazlem nic ciekawego. zawsze mozesz sobie jakis ladny alias przyczepic do no-ip, albo nawet wykupic ten ich platyny pakiet. a tak wogole, strona na neo... nie lepiej zainteresowac sie jakims zewnetrznym hostingiem - koszta nie duze, a zawsze to wygodniej i wydajniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 No niestety takie są "koszty" neostrady. Mogę polecić zastanowienie się nad DSL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...