DeMeQ Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam. Mam problem z allplayerem odkąd zrobiłem format. Mam zainstalowany KazaaLite Mega Codec Pack i allplayer'a 2.3. Gdy otwieram w nim film nie ma napisów. Jak daję Fullscreen to jest czarny obraz ale widać napisy. W windows media player wszystko działa. Robiłem już format i nie pomogło. Pomóżcie rozwiązac ten problem. :cry: Edytowane 26 Sierpnia 2006 przez DeMeQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Stawiam na smietnik w kodekach. Odinstaluj tego pozal-sie-Boze codecpacka i wszystkie kodeki jakie masz i zainstaluj tylko najnowsze ffdshow. Daj znac czy pomoglo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeMeQ Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 (edytowane) Nie mam śmietnika.. Ten codec pack jest bardzo dobry i ma ffdshow. Już sobie poradziłem, zainstalowałem najnowsze stery do grafy i już wszystko działa ale dzięki za zainteresowanie. Pozdro :) Edytowane 26 Sierpnia 2006 przez DeMeQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.radzik Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Wiem, że odświeżam stary temat, ale mam dokładnieten sam problem, tyle że z wersją 2.4 Zainsalowałem tego ffdshow ale nic nie pomogło :( Mam dysk po formatowaniu i nie wiem, jaki sterowniki do grafiki zainstaować i skąd. Cy ktoś mógłby mi pomóc? Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Jakbys podal, jaka masz karte graficzna, to moze ktos by pomogl. A tak zasadniczo to strona producenta zazwyczaj ma co trzeba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...