Skocz do zawartości
subar

3dmark SE windows me/windows xp pro

Rekomendowane odpowiedzi

Problem polega na tym ze mam dwie nowo co zainstalowane wersje windowsow. Dysk baracuda IV 40 gb po dwie rowne partycje. Na jednej win me na drugiej win xp. Wszystkie drivery programy etc. sa zainstalowane tak samo. Czyli dwa czyste instale o/s'ow, i te same drivery, itp. Teraz puszczam 3dmarka w win me i mam 4000 punktow a w winie xp pro mam 3000. Co jest? konfiguracja jak ponizej tyle ze grafa geforce 2 gts pro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj poszperalem troche w sieci sciagnalem te smieszne viapacki, drivery to nvidia i dalo mi 4500 w xp czyli o 1500 wiecej niz za pierwszym razem.

Dzieki tym ktozy pomogli, i tym ktozy nie pomogli. Zadziwiajace ile jakies smieszne pliki moga zdzialac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jakby gf2 wygladal w opisie 8)

a tak powaznie to sprzedalem kolesiowi on dal mi narazie swego gf2 a sam czekam na radka. :D

Sprzedam dwa nowe xp2100 boxy palomino agoia 400 zeta za sztuke. patrz stone www.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jakby gf2 wygladal w opisie 8) 

a tak powaznie to sprzedalem kolesiowi on dal mi narazie swego gf2 a sam czekam na radka. :D 

Sprzedam dwa nowe xp2100 boxy palomino agoia 400 zeta za sztuke. patrz stone www.

Looknij na mojego linka do 3DMarka i pamietaj na jakim procu byl robiony ten test.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe na 2200+ i GF2 GTS miales tyle co ja na tulipanie 1200 i GF256 :lol: ;)http://service.futuremark.com/compare?2k1=5822397

Przeczytaj thread do konca. Na nowych driverach i viapacku wyszslo mi 4500 a dokladniej 4604 i to na niepodkreconym 2100+.

Nie widze zadnego porownania.

http://service.futuremark.com/compare?2k1=5811375

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi