zembol Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 cena tylko/az 200 zl czy to dobre zasialcze :) , wiem ze temat byla walkowany ale ta cena triszke dla mnie "niska" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 mam go od dzisiaj i powiem jedno - rewelacja - trzyma napięcia wzorowo, wachniecia max 0.02V, ale nie wiem czy to nie wina monitoringu - bo nie ma żadnej różnicy przy obciążeniu i bez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Dokładnie zasilacz jest super! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 za ta cene brac i nie czekac ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Heh, no zobaczymy jaki on dobry ;) Parę dni temu go zamówiłem bo mój Feel z Radkiem 9500PRO nie wyrabia. Ciekawe co ten Chieftec potrafi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Heh, no zobaczymy jaki on dobry ;) Parę dni temu go zamówiłem bo mój Feel z Radkiem 9500PRO nie wyrabia. Ciekawe co ten Chieftec potrafi...mozesz byc spokojny mam go i pieknie sie spisuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LZIggy Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 a jak ma sie ten Chieftec do zasilacza TOPOWER 420 W Acitve PFC za ~290 zl ? mial moze ktos oba juz i je porownal? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 spisuje się napewno dobrze. dla tych co nie wiedzą - ten chieftec to enlight. ale juz o tym pisałem. więc spisuje sie jak każdy enlight - wzorowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 ...dla tych co nie wiedzą - ten chieftec to enlight. ale juz o tym pisałem... dla tych co nie wiedza zarowno ENLIGHT jak i CHIEFTEC to jest SIRTEC ale juz o tym pisalem - jak ktos nie wierzy niech rozlupie obudowe na PCB powinno byc napisane :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackkpl Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 A GDZIE TAKIE SPRZEDAJA PO 200 ZL??? bo sam zastanawiam sie nad kupnem nowej zasilki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kavoo Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Np. w siriusie jest za 205 zl standard i za 267 w wersji z dwoma smiglami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackkpl Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 o to spoko, chyba sobie taki zakupie, bo moj codegen 300 watow mimo ze ma regulacje termiczna wiatraka to wyje na maksa (wniosek taki ze juz biedak nie wyrabia, wcale sie nie dziwie codegen 300 w to pewnie 150 w z inna najlejka :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 sorry ze sie podczepie pod temat, ale czy jak mi zasilacz, pod obciazeniem, siada o 0.15V (12V) to znaczy ze nie daje rady? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 A GDZIE TAKIE SPRZEDAJA PO 200 ZL??? bo sam zastanawiam sie nad kupnem nowej zasilki Newsów nie czytasz :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucaramanga Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Hmm, czy to oznacza ze te chieftecki sa rownie ciche jak Enlighty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Pytanko gdzie kupic takiego zasilacza bo szukam i szukam i jest ale razem z obudowa :(((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 hm kupic mozna w sklepie Tweaka , info na stronie glownej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 a ten deer co jest w sklepie 400 waciszy duzo goprszy od niego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 A GDZIE TAKIE SPRZEDAJA PO 200 ZL??? bo sam zastanawiam sie nad kupnem nowej zasilki Newsów nie czytasz :wink: Mamy te zasilacze za 199 zł, ale jeszcze nie ma ich na stronie W polowie lutego beda 420W chiefteca. zapraszam www.chieftec.pl lub na maila michal@chieftec.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krabol Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 kumpel ma chansko krecone: proc, grafa,ram i mowi ze ten 360 z jednym wentylem rewelka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 kumpel ma chansko krecone: proc, grafa,ram i mowi ze ten 360 z jednym wentylem rewelka po kiego <span style="color:red;">[ciach!]</span>a odgrzebales ten topic :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Ja bym bral na 100%,sam sobie taki kupuje (UWAGA: Na gieldzie w WAWIE sa te CHiefteci po 220 zł!!! -> Znajdziecie przy WIELKIM stoisku z ksiazkami, od wejscia z pol mokotowskich, nie od stodoly!!! NYO :) BIERZ!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Bierz tą zasiłe, nie pożałujesz. POZDRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldz Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Nie ma co chlopaki doradzacie gosciowi z "lekkim" opoznieniem. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alighieri Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Ja bym bral na 100%,sam sobie taki kupuje (UWAGA: Na gieldzie w WAWIE sa te CHiefteci po 220 zł!!! -> Znajdziecie przy WIELKIM stoisku z ksiazkami, od wejscia z pol mokotowskich, nie od stodoly!!! NYO :) BIERZ!!!! Witam zavader mógłbys coś bradziej szczegółowo na temat lokalizacji tych chiefteców na giełdzie bo jakoś nie kojarzę, czy wiesz jakiej firmy/sklepu jest to stoisko i czy mają też 420 ? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 a ja dzis zakupiłem chiefteca 420 w dual fan active pfc; i powiem tylko tyle: jest zjabiście cichy, ładnie trzyma napięcia (5V 4.97 idle 4.95 stres); nie podoba mi sie tylko ten zloty grill... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algier Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 cool, ale dual fan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WindmanXP Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 a ten deer co jest w sklepie 400 waciszy duzo goprszy od niego ? Mam tego Deer-a sprzet jak w podpisie + 2x dyski 80 GB 7200 obr/min zimna katoda 2xSwiecący Wentylator + 4x zwyczajny wentylator Nagrywarka + DVD komp pracuje 24h/dobe od 4 miesiecy i zadnych wachań napięć !!! A przy tym niesłyszalny !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 za 200 zl to drogo we wrocku w sklepach jest po max 210 na gieldzie po 150 chyba se wymienie mojego codegna:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 dla tych co nie wiedza zarowno ENLIGHT jak i CHIEFTEC to jest SIRTEC ale juz o tym pisalem - jak ktos nie wierzy niech rozlupie obudowe na PCB powinno byc napisane Dokładnie... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...