pvl Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Czy ten telefon obsluzy karte SD czy tylko MMC ? Bo mam na stanie transflash z adapterem do SD i zamierzam kupic sobie sl'ke . Z góry dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Z tego co pamiętam, to SD jest dosłownie o milimetr szersza i teoretycznie nie wejdzie. W praktyce wejdzie... na siłę. Poza tym i tak nie będzie działać. Próbowaliśmy z kuzynem - on miał kartę, ja miałem telefon. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Nie da rady a poza tym jakby pasowała to były by problemy. :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Generic Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 bez szufladki sie miesci ale i tak nie dziala - tyle pamietam z czasow kiedy mialem sl45 i czytalem rozne fora o nim... polecam eselka.tu.org.pl jesli jeszcze nie znasz.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...