FUTURISTA Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Witam Mam dysk podzielony na 3 partycje: 1-98, 2-XP, 3-różne dane. Nie chce mi się tego wszystkiego ponownie instalować, a chciałbym przenieść to na drugi dysk. Ten drugi dysk ma inny rozmiar, więc i partycje mają inne wielkości. Próbowałem zrobić to przy pomocy jakiegoś programiku: DrvClonerXP, czy jakoś tak, ale on automatycznie "okroił" mi rozmiary partycji docelowych do rozmiarów partycji źródłowych. Znacie może jakiś program dzięki któremu mogłbym całą tą operację przenoszenia systemu zrobić bezproblemowo? Z góry wielkie dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Norton Ghost, prawdopodobnie pomoże. Zrobisz obraz partycji i przeniesiesz na nowy dysk (wielkoś partycji nie gra tu roli). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 możesz też dodać cały dysk do archiwum, np. winrarem i później rozpakować gdzie trzeba, bardzo proste rozwiązanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaVooR Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 polecam ghosta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sammy Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 polecam ghosta ja rowniez go polecam i dodam ze napewno zadziala ja tak robilem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 możesz też dodać cały dysk do archiwum, np. winrarem i później rozpakować gdzie trzeba, bardzo proste rozwiązanie. po co, jak moza po prostu skopiować na inna partycje, z reszta i tak norton ghost bedzie najlepszy do tego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...