Conti Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Czy jest sens kupić i ewentualnie jaki kabel usb / com do nokii 3120 ?? Skąd takie pytanie: 1. znalazłem wiele wypowiedzi o problemach z podłączeniem telefonu do kompa na nieorginalnych kablach 2. zdaje się, że jest kilka rodzajów tych kabli, więc nie chce szukać metodą prób i błedów ... I pytanie dodatkowe ;) Czy jest możliwość wysłania z kompa dzwonka poprzez np. mms-a ?? Jakaś bramka mms-owa ?? W sumie to chce przesłać sobie do komórki ze 2-3 dzwonki do których jestem przyzwyczajony i do niczego innego kabel nie będzie mi potrzebny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 odp1. u mnie (n6101) czasem po podłączeniu kabla pokazuję że wszystko jest ok a po chwili: "akcesorium niekompatybilne" ale wystarczy włożyć kabel jeszcze raz odp2. wchodzisz na http://nokia.com.pl/nokia/telefony/modele/...ndex_50495.html dużego wyboru kabli nie masz ;) widać że potrzebujesz CA-42, na allegro pod usb kosztuje jakieś 11-12 zł + przesyłka odp3. na bramce Ery Omnix (multimedialna) można wysyłać mms-y jednak nie wiem czy przejdzie dzwonek, musisz zobaczyć, no i oczywiście taka usługa kosztuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...