Gość MaRuH Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 (edytowane) Właśnie w tv ogladałem relacje na żywo z wawy, rozwalił się tam samolot, i teraz pytanie do tych co są z wawy i nie tylko , czy ktoś z was widział to na własne oczy ten wypadek??? Edytowane 27 Sierpnia 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 i teraz pytanie do tych co są z wawy i nie tylko , czy ktoś z was widział to na własne oczy ten wypadek???A co? Oferujesz darmowa pomoc psychologiczna dla tych ktorzy nie moga poradzic sobie z ta tragedia? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 A co? Oferujesz darmowa pomoc psychologiczna dla tych ktorzy nie moga poradzic sobie z ta tragedia? :blink: Nie, ogólnie chciałem się dowiedzieć czy ktoś to widział na własne oczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 o 19 30 masz na Tvp1 wiadomości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero700 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 a co za roznica czy widzial? jakas wielka sensacja? chcesz zeby Ci opowiedzic? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M@St3R Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Przegapiłem te wiadomości :mur: Może jeszcze wspomną o tym w późniejszych wiadomościach o 22 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Na TVN24 cały czas o tym trąbią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M@St3R Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Na TVN24 cały czas o tym trąbią. Chyba że ktoś nie ma TVN24 to ma problem :wink: :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 (edytowane) http://ww6.tvp.pl/video/2006/08/27/86310/film.asf masz m@sterku skoro tak Ci bardzo zależy to oglądać :| Po za tym rano pewnie będzie w dziennych wiadomościach o 12:00 Przyczyną mógł być stan techniczny. Przykre :? Edytowane 27 Sierpnia 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 kiedys jezdzilem tamtedy codziennie dopoki 524 nie zmienil trasy , chodzilem do szkoly na wloscianska , jej budynek widac na poczatku tego filmu to ten szary podluzny budynek przed bialymi blokami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Przejezdzalem w niedziele ok. 19:00 w tamtym miejscu (dolem, zeby nie bylo..) Na wiadukcie byli juz tylko strazacy i mala grupka gapiow. Swoja droga to balbym sie latac czyms co nie ma zadnych zabezpieczen (wogole balbym sie latac czymkolwiek, a 1 wrzesnia mam lot do Rzymu o_O, ciekawe jak to zniose...). Podziwiam ludzi ktorzy takich oporow nie maja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Podziwiam ludzi ktorzy takich oporow nie maja...To pomyśl co musiał przezywać SiuperMen na początku kariery jak latał tylko w pedalskim kombinezonie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Swoja droga to balbym sie latac czyms co nie ma zadnych zabezpieczen (wogole balbym sie latac czymkolwiek, a 1 wrzesnia mam lot do Rzymu o_O, ciekawe jak to zniose...). Podziwiam ludzi ktorzy takich oporow nie maja... Spoko, lot samolotem jest jak lagodny rollercoaster - troche do gory, troche do dolu, czasami przechyli :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 costi - jak widzialem jadny rollercoaster'ami w USA (na filmie...) to dzialalo to na wyobraznie, w Polsce jeszcze jakims lepszym nie mialem okazji sie przejechac. Opowiem jak bylo jak wroce ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 ja to złapałem delikatnego stresika bo kolega mi wkleil linka do tego na gg ,a ze mam kolege ,ktory jest w trakcie robienia lejcy to od razu za telefon i zonk - 'abonament czasowo' nie dostepny - ale zaraz sie ogarnalem raz ,ze telefon popsul mu sie pare godzin wczesniej u mnie w domu ,a dwa przypomniałem sobie jak mowil ,ze juz wylatał wszytskie godziny ;X Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S!nY Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Binladen to skomentował: Jakie państwo tacy terroryści :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 costi - jak widzialem jadny rollercoaster'ami w USA (na filmie...) to dzialalo to na wyobraznie, w Polsce jeszcze jakims lepszym nie mialem okazji sie przejechac. Opowiem jak bylo jak wroce ;] Zawsze można sobie przypomnieć rollercoaster z filmu Final Destination 3 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...