Skocz do zawartości
Gość MaRuH

Rozbiła Sie Awionetka W Warszawie!

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie w tv ogladałem relacje na żywo z wawy, rozwalił się tam samolot, i teraz pytanie do tych co są z wawy i nie tylko , czy ktoś z was widział to na własne oczy ten wypadek???

Edytowane przez maruh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i teraz pytanie do tych co są z wawy i nie tylko , czy ktoś z was widział to na własne oczy ten wypadek???

A co? Oferujesz darmowa pomoc psychologiczna dla tych ktorzy nie moga poradzic sobie z ta tragedia? :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co? Oferujesz darmowa pomoc psychologiczna dla tych ktorzy nie moga poradzic sobie z ta tragedia? :blink:

Nie, ogólnie chciałem się dowiedzieć czy ktoś to widział na własne oczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://ww6.tvp.pl/video/2006/08/27/86310/film.asf masz m@sterku skoro tak Ci bardzo zależy to oglądać :| Po za tym rano pewnie będzie w dziennych wiadomościach o 12:00

Przyczyną mógł być stan techniczny. Przykre :?

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przejezdzalem w niedziele ok. 19:00 w tamtym miejscu (dolem, zeby nie bylo..)

Na wiadukcie byli juz tylko strazacy i mala grupka gapiow.

Swoja droga to balbym sie latac czyms co nie ma zadnych zabezpieczen (wogole balbym sie latac czymkolwiek, a 1 wrzesnia mam lot do Rzymu o_O, ciekawe jak to zniose...). Podziwiam ludzi ktorzy takich oporow nie maja...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoja droga to balbym sie latac czyms co nie ma zadnych zabezpieczen (wogole balbym sie latac czymkolwiek, a 1 wrzesnia mam lot do Rzymu o_O, ciekawe jak to zniose...). Podziwiam ludzi ktorzy takich oporow nie maja...

Spoko, lot samolotem jest jak lagodny rollercoaster - troche do gory, troche do dolu, czasami przechyli :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja to złapałem delikatnego stresika bo kolega mi wkleil linka do tego na gg ,a ze mam kolege ,ktory jest w trakcie robienia lejcy to od razu za telefon i zonk - 'abonament czasowo' nie dostepny - ale zaraz sie ogarnalem raz ,ze telefon popsul mu sie pare godzin wczesniej u mnie w domu ,a dwa przypomniałem sobie jak mowil ,ze juz wylatał wszytskie godziny ;X

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

costi - jak widzialem jadny rollercoaster'ami w USA (na filmie...) to dzialalo to na wyobraznie, w Polsce jeszcze jakims lepszym nie mialem okazji sie przejechac.

Opowiem jak bylo jak wroce ;]

Zawsze można sobie przypomnieć rollercoaster z filmu Final Destination 3 :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi