manone Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Witam czy moglby ktos przectawic mi roznice miedzy ww sluchawkami ? i ktore z nich lepiej kupic, czy moze pokusic sie o pionieery hdj ? pzdr ~ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 (edytowane) Z700 roznia sie tym ze przelotke z malego na duzego jacka maja nie zakrecana tylko "na wtyk", nie maja napisu "SONY" na pałąku i w ogole chyba materialy troche tansze zostaly uzyte. Oczywiscie mowa o prawdziwych Z700. (Na allegro to nawet V700 sa podrobki). Co do dzwieku to pomiedzy Z700 a V700 nie ma roznicy - jest swietny. Bron boze nie bierz pionkow (takie jest moje skromne zdanie). Nie dosc ze sa niewygodne to strasznie katuja na wysokich tonach. Zupelnie nie adekwatna jakosc do ceny. Ja osobiscie mialem V500 i mialem zmieniac na V700. Jednak lamanie sie pałąkow mnie od tego odwiodlo. I kupilem Denony DN HP1000 i jest baardzo zadowolony. Jedyna ich wada to ze sa strasznie ciezkie. Po 8 godzinach trzymania na glowie na nastepny dzzien szyja odpada ;) Ale dzwiek zachwyca, no chyba ze ktos woli jak jes "ŁUP ŁUP" kosztem wysokich tonow. A te z kolei w Denonach nie kłują w uszy jak w pionkach. Aha wiec podsumowujac. Jesli sluchawek bedziesz uzywal w domu i nie nadwyrezal to mozesz skusic sie na V700 (nie z allegro). Poprostu maja wade fabryczna do ktorej nawet sony sie przyznala i sie lamia kazdemu DJowi (choc kraza plotki ze sony te wade w nowych sluchawkach zniwelowalo ale to ploty). Ja mam DN HP1000 nie tylko ze wzgledu na trwalosc ale i na jakosc dzwieku. Poprostu potrzebowalem dobrych monitorow ale rowniez do zastosowan DJskich i one sie z tego swietnie wywiazuja. Najlepiej wybierz sie do sklepu i poslucha w/w modeli i porownaj z Beyerdynamic DT 770 PRO i zadecyduj Edytowane 27 Sierpnia 2006 przez insektcc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...