Skocz do zawartości
mikaelus

Ehhhh..... no i kolejny problem.....

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra jestem już wściekły, ale nic to.....

Mam taki problemik - na tym co w podpisie wyciągam ledwo 6700pkt. w 3DMarku - po formacie wszystkich HDD i reinstalce Windy, z nowymi sterami VIA oraz bez programów działających w tle.

Zauważyłem jednak, że PowerStripe pokazuje mi tylko AGPx2, podczas gdy w BIOS'ie mam ustawione x4!? Zmienianie w PS powoduje wyświetlenie komunikatu, że "pomimo obsługi AGP x4 przez kartę, płyta jej nie obsługuje" :roll:

Podsuńcie mi jakąś myśl, bo już się pogubiłem... :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde coś ten link sie nieporawnie ładuje .... ładuje sie cały Support ... a nie strona odnośnie twojej płyty ... zrób to tak : www.epox.com --> support --> wybierz FAQ przy rysunku płyty --> następnie wybierz twój model i kliknij submit ;-) ...

A jeśli już to czytałeś to więcej pomysłow nie mam :( ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak miałeś inną kartę to działało AGP x4 ??? bo może to coś ... nie wiem w sterownikach karty ??? Jakiś mały BUG ;|

A tak pozatym ... nie jesteś zadowolony ze swoje wyniku w 3D marku ? ... przecież jest w miare normalny ... na kompie z XP 1700 .. tyle że z DDRami i tej samej karcie miałem tyle co Ty ... myślę że tu te twoje SDRamy kiszą wynik ... chociaż i tak powyżej 7500 nie ma szans wejść ( jakbyś miał DDRy).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie jesteś zadowolony ze swoje wyniku w 3D marku ? ... przecież jest w miare normalny ... na kompie z XP 1700 .. tyle że z DDRami i tej samej karcie miałem tyle co Ty ... myślę że tu te twoje SDRamy kiszą wynik ... chociaż i tak powyżej 7500 nie ma szans wejść ( jakbyś miał DDRy).

nawet z SDRAMami powinien spokojnie ponad 7300markow miec, problem prawdopodobnie stoi w tym x4 AGP, lecz ja nie jestem w stanie Ci pomócbo nie mialem stycznosci w ogóle z EpoXem tak do reki plyty nie mialem. Jedyne co pozostaje to szukac niestety

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a w BIOSIE patrzyłes moze sie zresetowało???

Nic się nie zresetowało. A jest jeszcze coś - teraz mam wyłączony Fast Write i nic nie pomaga. Zmieniłem w BIOS'ie, PowerStripie i sterownikach i qpa - WCPUID pokazuje Disabled pomimo, że wcześniej działał.

Ja już q r w a nie wiem co robić.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...