lordminos Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Witam, postanowilem zbudowac wlasna obudowe do PC od 0. Materialy i wyglad mam juz obcykany, ale czy znacie jakies kursy, tuti o budowaniu budy od 0 ? Napewno by mi to pomoglo przy moim "dziele". Co jest lepszym rozwiazaniem, zrobic mniejsza bude i dac wiecej wentyli czy zrobic w normalnych rozmiarach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 http://forums.bit-tech.net/forumdisplay.php?f=42 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 wiesz, powiem tak, skoro zadajesz takie pytania to moze zastanow sie jeszcze raz czy aby napewno chcesz ta obudowe zrobic samodzielnie od podstaw? oczywiscie nie mam tu nic zlego na mysli, ale jesli takie pytania zadajesz juz przed rozpoczeciem prac to pozniej bedzie jeszcze gorzej. no offence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero700 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 budy z plexi wyszły z mody ;) ludzie tyle razy zaczynali.. ale cóż, powodzenia.. a co tutków, jak juz powiedziałem wiele osób zaczynało, poszukaj na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) Urzyj opcji "szukaj" na dole tego forum (czyt. strony głównej) ;) albo :google: , w którejś z opcji napewno będzie sporo przydatnych informacji . Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez bryce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) www.onixarts.prv.pl :lol: moding pc/bioreaktor :D Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...