Namod Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Looknijcie http://wifi.olsztyn.pl/ Czy takie coś jest możliwe? Chodzi mi o aspekt cenowy - np.8MB/s za 100zł miesięcznie :blink: I pytanie do olsztyńskich ziomali - ktoś o tym słyszał?, ktoś z tego korzysta/-stał? to nie wałek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrak_ Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) http://www.karolevsky.internetdsl.pl/ i wszystko jasne ;) Profesjonalnie wykonana stronka :lol2: . Oferta tylko dla wierzących w Świętego Mikołaja :-P Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez Qrak69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 az mi sie wierzyc nie chce. chyba sobie zamowie okres testowy i zobacze jak to smiga. choc jestem cholernie sceptyczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schranzer Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 no niezly lol moze byc..Niemiec podziel sie info z testow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Oferta tylko dla wierzących w Świętego Mikołaja :-PJa wierze :) Kurcze zeby to nie byl zaden przekret :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) patrze na numer informacyjny i przypomnialo mi sie, ze jest teraz opcja, ze jak dzwoni sie na ere z numerow z poza ery to osoba do ktorej sie dzwoni dostaje darmowe minuty. bede swinia i zadzwonie z erowskiego, a co mi tam ;) EDIT. dzwonilem i koles nawet nie umial mi powiedziec jaki zasieg ma siec, gdzie maja nadajniki, jakie jest gwarantowane minimalne pasmo. odeszla mi chec na testy. Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Hmmm a mialo byc tak pieknie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hipoll Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 a maja znizki dla posiadaczy paszportow polsatu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 dzwonilem i koles nawet nie umial mi powiedziec jaki zasieg ma siec, gdzie maja nadajniki, jakie jest gwarantowane minimalne pasmo. odeszla mi chec na testy. Prawie jak prawie dobra obsługa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Hmmm..., tak myślałem - pomarzyć dobra rzecz... No nic, Vectra rulesss - od pazdziernika 2MB/s. Tylko ta, k#@$%$, cena... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz23 Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 no ja właśnie do tego typa także zadzwoniłem... niestety mieszkam na jarotach i na tym osiedlu pojawia sie dopiero w maju przyszłego roku... mnie oczywiscie by interesowało te 10 megowe;) zaczekamy popytamy... narazie jade na vectra 2048/256 i bardzo sobie te łącze chwalę.. ale jednak 10 Mb to 10Mb... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 (edytowane) A jaki na jarotach provider najtanszy ? Od pazdiernika sie wprowadzam (konkretnie sikireckiego) i nie orientuje sie gdzie uderzyc. Edytowane 9 Września 2006 przez Kas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Hmm moze sprobuje sprawdzic tego providera.. w koncu Kormoran to moje osiedle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 Hmm moze sprobuje sprawdzic tego providera.. w koncu Kormoran to moje osiedle :D to sprawdzaj Mateo, dla mnie dalej to wyglada na nabijanie w ramach promocji ery :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 10 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2006 jak na moje to robia ludzi w ciach!a jak nic kto przy normalnych zmyslach dawal by 10mb praktycznie za darmo :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...