R@F@L Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Broken Sword: The Angel of Death to już czwarte spotkanie z jednym z bardziej znanych bohaterów gier przygodowych - Georgem Stobbartem. Tym razem cyniczny Amerykanin zakociach!e się na zabój w pięknej blondynce Annie Marii. Niestety zostaje ona porwana, a próba jej odnalezienia wciąga go w intrygę związaną z pewnym pradawnym manuskryptem w oraz tajemniczą substancją MFKZT, której historia sięga czasów starożytnych. Według legend ów eliksir miał się znajdować w Arce Przymierza. Choć w czwartej częsci cyklu Broken Sword Anna gra pierwsze skrzypce, tuż obok George'a, to nie mogło w niej zabraknąć francuskiej dziennikarki Nicole „Nico” Collard, która była partnerką bohatera w poprzednich grach z serii. Akcja Anioła Śmierci rozpoczyna się w Nowym Jorku, a podczas naszej przygody odwiedzimy m.in. Stambuł, Watykan czy Phoenix. DEMO Demo zawiera sekcję gry, w której George musi udać się do fabryki salami (Mama Martino's Salami Factory), by odebrać manuskrypt skradziony przez pewnych Mafiosów. Ja już przeszedłem demo, no prawie smile.gif Gra jest świetna czekam na pełną wersje ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 (edytowane) lepsza od poprzedniej czesci ? wyglada ze sam musze sobie odpowiedziec na to pytanie :lol: , pogralem chwile i jak na razie mam mieszane uczucia Edytowane 12 Września 2006 przez tripsta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 (edytowane) lepsza od poprzedniej czesci ? wyglada ze sam musze sobie odpowiedziec na to pytanie :lol: , pogralem chwile i jak na razie mam mieszane uczucia Rozumiem że opierasz się tylko na demku... (bo premiera wg. gry-online jest 15.09 dopiero ,ale komu ja to tłumacze :|), ktoś mi napisze kiedy planowana jest premiera w Polsce i czy będzie wersja PL tejże gry ? Edytowane 12 Września 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 Rozumiem że opierasz się tylko na demku... (bo premiera wg. gry-online jest 15.09 dopiero ,ale komu ja to tłumacze :|), ktoś mi napisze kiedy planowana jest premiera w Polsce i czy będzie wersja PL tejże gry ? Według gry-online może premiera i odbędzie się tego 15 ale według "innych" źródeł to ta pozycja ujrzała już światło dzienne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 u nas ta gra jeszcze nie ma dystrybutora , nie wiadomo kiedy bedzie premiera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebius Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 (edytowane) Podobno ma ją wydać u nas CD-Projekt, ale data premiery w Polsce nieznana, na Zachodzie według GameRankings - 30.09. Edytowane 12 Września 2006 przez Zebius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2006 (edytowane) premiera jest 15 w europie , zreszta przezczytaj co napisal qqrydza :razz: , tak sobie podoba mi sie ta czesc , szczerze mowiac to 1-3 bardziej mi sie podobaly , doszedlem do instambulu i mnie znudzila ta gra Edytowane 14 Września 2006 przez tripsta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Odkope troche temat z okazji iz zakupilem sie w ta gre z XK CDP. Otoz moj problem polega na tym, iz gdy rozpoczyna sie gra, konczy sie pierwszy filmik, widzimy jak Gorge idzie do jakiegos budynku i jakas banda kolesi zaczyna gadac. W czasie tego filmu gra sie zawiesza calkowicie, wylacza mi sie ekran i tylko reset pomaga. Zainstalowalem patcha 1,1 pl ktory poprawia bledy na konfiguracjach ATI-AMD i nadal to samo. Mial ktos podobny problem i go rozwiazal? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...