Skocz do zawartości
R@F@L

Broken Sword: The Angel Of Death

Rekomendowane odpowiedzi

Broken Sword: The Angel of Death to już czwarte spotkanie z jednym z bardziej znanych bohaterów gier przygodowych - Georgem Stobbartem. Tym razem cyniczny Amerykanin zakociach!e się na zabój w pięknej blondynce Annie Marii. Niestety zostaje ona porwana, a próba jej odnalezienia wciąga go w intrygę związaną z pewnym pradawnym manuskryptem w oraz tajemniczą substancją MFKZT, której historia sięga czasów starożytnych. Według legend ów eliksir miał się znajdować w Arce Przymierza. Choć w czwartej częsci cyklu Broken Sword Anna gra pierwsze skrzypce, tuż obok George'a, to nie mogło w niej zabraknąć francuskiej dziennikarki Nicole „Nico” Collard, która była partnerką bohatera w poprzednich grach z serii. Akcja Anioła Śmierci rozpoczyna się w Nowym Jorku, a podczas naszej przygody odwiedzimy m.in. Stambuł, Watykan czy Phoenix.

DEMO

Demo zawiera sekcję gry, w której George musi udać się do fabryki salami (Mama Martino's Salami Factory), by odebrać manuskrypt skradziony przez pewnych Mafiosów.

Ja już przeszedłem demo, no prawie smile.gif Gra jest świetna czekam na pełną wersje !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lepsza od poprzedniej czesci ? wyglada ze sam musze sobie odpowiedziec na to pytanie :lol: , pogralem chwile i jak na razie mam mieszane uczucia

Rozumiem że opierasz się tylko na demku... (bo premiera wg. gry-online jest 15.09 dopiero ,ale komu ja to tłumacze :|), ktoś mi napisze kiedy planowana jest premiera w Polsce i czy będzie wersja PL tejże gry ?

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem że opierasz się tylko na demku... (bo premiera wg. gry-online jest 15.09 dopiero ,ale komu ja to tłumacze :|), ktoś mi napisze kiedy planowana jest premiera w Polsce i czy będzie wersja PL tejże gry ?

Według gry-online może premiera i odbędzie się tego 15 ale według "innych" źródeł to ta pozycja ujrzała już światło dzienne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

premiera jest 15 w europie , zreszta przezczytaj co napisal qqrydza :razz: , tak sobie podoba mi sie ta czesc , szczerze mowiac to 1-3 bardziej mi sie podobaly , doszedlem do instambulu i mnie znudzila ta gra

Edytowane przez tripsta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odkope troche temat z okazji iz zakupilem sie w ta gre z XK CDP. Otoz moj problem polega na tym, iz gdy rozpoczyna sie gra, konczy sie pierwszy filmik, widzimy jak Gorge idzie do jakiegos budynku i jakas banda kolesi zaczyna gadac. W czasie tego filmu gra sie zawiesza calkowicie, wylacza mi sie ekran i tylko reset pomaga. Zainstalowalem patcha 1,1 pl ktory poprawia bledy na konfiguracjach ATI-AMD i nadal to samo. Mial ktos podobny problem i go rozwiazal?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi