WitekCz Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Witam. Coraz częściej potrzebuję znać aktualną zajętość RAMu i SWAPa, a także użycie procesora. Do tej pory stosowałem Menadżera zadań Windows (zakładka Wydajność) i Kalendarz XP. Narzędzie Windowsowe nie jest jednak zbyt wygodne. Ostatnio Kalendaż XP mi się znarowił i już nie pokazuje odczytów pamięci (Ram=0 i SWAP=0). Pewnie się pogryzł z innymi, nowoinstalowanymi programami. Może Alcohol 120% mu zaszkodził? Szkoda, bo był naprawdę niezły. Próbowałen naprawy, ale nic mi z tego nie wyszło, a przeinstalowywać wszystkiego mi się nie chce, bo cała reszta jak do tej pory działa sprawnie. Dlatego szukam jakiegoś prostego programiku monitorującego aktualny stan RAMu, SWAPa i procesora (najlepiej w postaci graficznej). Nie obraził bym się też za pokazanie temperatur czujników i dysków (ale to już mniej istotne). Może ktoś już ma za sobą rozwiązanie takiego problemu? WitekCz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Jeśli może być na pulpicie, to: http://samurize.hslab.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 albo stat bar ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 sysmetrix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...