Dachu Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Kumpel ma bartona 2500+ w boxie i chcialby go podkrecic do 3200+, z tylu budy posiada dodatkowego wiatraka. Temp w idle na standardowym taktowaniu 48 stopni, po podkreceniu do 1980MHz temp w stressie 58 stopni. Ma malo kasy na rozbudowe zestawu i zastanawialem sie czy arctic pro TC ( ewentualnie inny tani wiatrak) dzialalby chociaz troche lepiej niz standardowy wentylator. Cisza jest malo istotna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Tak, ale dopiero po zwarciu termistora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dachu Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 A czemu dopiero po zwarciu termistora? Przeciez jak radiator bedzie sie robic coraz cieplejszy to wiatrak bedzie pracowac coraz szybciej. Temp bedzie szybciej rosnac ale wedlug mnie maksymalna wartos bedzie taka sama w obu przypadkach. Popraw prosze jesli zle mowie. Jak myslisz o ile spadla by temp w obu przypadkach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Nie jestem jasnowidzem, ale ten arctic ma obroty zbyt niskie z czujnikiem i usmażysz procesor. Wiem bo miałem ich kilka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dachu Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Oko, dzieki. Masz jakas tania propozycje zamiast tego pro tc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Fan 3 ale obowiązkowo bez TC - wieje ładnie i jest cichy. Kosztuje 9 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apofiss Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 ' date='29 sie 2006, 08:21' post='2293665'] Fan 3 ale obowiązkowo bez TC - wieje ładnie i jest cichy. Kosztuje 9 zł Za cichy to on nie jest ale powinien wystarczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Porównując z Pro TC to jest bardzo cichy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dachu Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Dzieki wszystkim za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...