Skocz do zawartości
slavok

Drugie życie

Rekomendowane odpowiedzi

there! jest starsze, już dawno temu w to grałem z kumplem przez sieć domową z innymi ludźmi. wygladało to tak, że podbiegało się do kolesia, który miał samochód. kumpel do niego gadał a ja w międzyczasie zabierałem samochód. potem sobie jeździliśmy aż nas koleś dopadł :lol:

tylko, że there! kiedyś miało triala 14 dniowego no i jakby co to nowe konto. teraz to nie wiem. ale w każdym razie silnik there! był lepszy niż to coś w tym temacie. tam były rózne krainy (pustynie, puszcze, śnieg itd)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

he.. juz to sciagam... my name's Utu.. Preston utu :lol:

z innej beczki zapytam... niedawno ze znajomym rozmiawłem na temat czegoś na styl portali www ale w formie światów 3d... czy ktoś coś takiego widział? Dokładnie chodzi mi o to, ściaga się np jakiś programik, za jego pomocą wpisuje się adresik IP, www wsio ryba, następnie programik ściąga świat zrobiony w formie np mapy, po którym odwiedzający np mój świat mógłby chodzić po stworzonym przeze mnie terenie 3d...

przeszukałem neta ze 2 razy ale na nic konkretnego nie trafiłem... ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? Może jeszcze tego nikt nie stworzył (co by było dosyć dziwne) więc może czas by się zając czymś takim... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe.. no to sie wciągłem :D... zaczałem budować helikopter ale jakoś nigdzie nie ma porządnego tutka do skryptowania... a zwłąszcza do budowy wehiclesów...

jak zobaczycie ludka w przebraniu neo z matrixa ze świecącą aureolką na głowie to mówcie mu PelzaK :lol:

Edytowane przez PelzaK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehehe... ale sie uśmiałem... zdetonowali bombe atomową pod sklepem :D

ostatnio słyszałem o kobiecie, która porzuciała swoją pracę i zajęła się towrzeniem i sprzedawaniem ciuchów w second lajf.. bo jej się to bardziej opłacało :).. ja tam próbowałem opchać komuś helikopter, który latał tylko do góry :D.... ciekawe czy mają tam allegro.... :twisted:

Edytowane przez PelzaK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi