Gość Pioorek Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Lata sie z jetpackiem :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 there! jest starsze, już dawno temu w to grałem z kumplem przez sieć domową z innymi ludźmi. wygladało to tak, że podbiegało się do kolesia, który miał samochód. kumpel do niego gadał a ja w międzyczasie zabierałem samochód. potem sobie jeździliśmy aż nas koleś dopadł :lol: tylko, że there! kiedyś miało triala 14 dniowego no i jakby co to nowe konto. teraz to nie wiem. ale w każdym razie silnik there! był lepszy niż to coś w tym temacie. tam były rózne krainy (pustynie, puszcze, śnieg itd) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Gra dla tych co chcieli sie poczuc zawsze jak clark kent ;)' Pogralem w to moze z 15 minut. Tutoriale jakie dziwne, i stale ktos zaczepia i rozmawiac chce. Nie podoba mi sie to kompletnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 he.. juz to sciagam... my name's Utu.. Preston utu :lol: z innej beczki zapytam... niedawno ze znajomym rozmiawłem na temat czegoś na styl portali www ale w formie światów 3d... czy ktoś coś takiego widział? Dokładnie chodzi mi o to, ściaga się np jakiś programik, za jego pomocą wpisuje się adresik IP, www wsio ryba, następnie programik ściąga świat zrobiony w formie np mapy, po którym odwiedzający np mój świat mógłby chodzić po stworzonym przeze mnie terenie 3d... przeszukałem neta ze 2 razy ale na nic konkretnego nie trafiłem... ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? Może jeszcze tego nikt nie stworzył (co by było dosyć dziwne) więc może czas by się zając czymś takim... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 yyy mozesz to prosciej wytluimaczyc? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 A ja jestem Midnight Ortega. Jak na razie kiepawo się łazi. Co do latania to w sumie nawet fajna opcja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 ale ten second life to taka masakra ze nie wiem :| pingi straszne :| do tego mi wszystkie obiekty lataja bo sie nie wczytuja do konca :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) hehe.. no to sie wciągłem :D... zaczałem budować helikopter ale jakoś nigdzie nie ma porządnego tutka do skryptowania... a zwłąszcza do budowy wehiclesów... jak zobaczycie ludka w przebraniu neo z matrixa ze świecącą aureolką na głowie to mówcie mu PelzaK :lol: Edytowane 4 Września 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3949497.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 ja piernicze... to jest chore... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 (edytowane) hehehe... ale sie uśmiałem... zdetonowali bombe atomową pod sklepem :D ostatnio słyszałem o kobiecie, która porzuciała swoją pracę i zajęła się towrzeniem i sprzedawaniem ciuchów w second lajf.. bo jej się to bardziej opłacało :).. ja tam próbowałem opchać komuś helikopter, który latał tylko do góry :D.... ciekawe czy mają tam allegro.... :twisted: Edytowane 28 Lutego 2007 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...