Antonassi Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Witam! Przyznam się szczerze że nie jestem znawcą komputerów przenośnych. Szukam laptopa dla mamy w granicach 3k złotych. Będzie używany głównie do aplikacji biurowych i internetu. Ma być lekki i w miarę dobrze jakościowo wykonany. czekam na Wasze propozycje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Sam mam zamiar w niedalekiej przyszłości sprawić mamie prezent w postaci notebook'a do prac biurowych. Zastawiam się pomiędzy dwoma notebook'ami. IBM ThinkPad R51e Toshiba Satellite A100-529 ewentualnie już z Pentium M na pokładzie Fujitsu-Siemens Amilo Pro V2065-61H3PL Niestety w przypadku FS trzeba jeszcze zainwestować w Windows XP, bo na notebook'u jest postawiony Linux. Problem jest czy rozdzielczość 1024x768 w przypadku IBM'a nie będzie za mała dla mojej matki. Jak ktoś ma jakieś ciekawe propozycje to sam jestem ciekaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...