Gość Ludwiczek Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam niedawno przeinstalowywałem Windowsa gdyż nie mogłęm dokonać aktywacji a co za tym idzie włączyć systemu. Teraz mam kilkadziesiąt dni na aktywacje ale od kilku dni próbuje i nic. System jest oryginalny. Wyskakuje komunikat 32777 "Nie można ustanowić połączenia z serverem aktywacji. Sprawdź ustawienia sieciowe i potwierdź, że jesteś w stanie łączyć się z internetem, a następnie spróbuj połączyć się ponownie." Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 A w jaki sposób próbowałeś aktywować? Jak nie wychodzi przez internet to warto spróbować telefonicznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 A w jaki sposób próbowałeś aktywować? Jak nie wychodzi przez internet to warto spróbować telefonicznie. Właśnie przez internet łącze oczywiście działa a jeszcze miesiąc temu aktywowałem tak. Za każdym razem będe musiał tam dzwonić no wiesz troche to nie wygodne jest niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hipoll Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 jak aktywujesz czesciej niz chyba 6m to musisz dzwonic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Ludwiczek zadzwoń, nie jest to znowu takie kłopotliwe. Ja też już kilka razy dzwoniłem i trwa to kilka chwil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hipoll Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 a udalo sie komukolwiek kiedykolwiek aktywowac winde bez koniecznosci gadaniua z jakas babka tylko odrazu po wklepaniu identyfikatora instalacji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 a udalo sie komukolwiek kiedykolwiek aktywowac winde bez koniecznosci gadaniua z jakas babka tylko odrazu po wklepaniu identyfikatora instalacji? Mi dwukrotnie w UK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 a udalo sie komukolwiek kiedykolwiek aktywowac winde bez koniecznosci gadaniua z jakas babka tylko odrazu po wklepaniu identyfikatora instalacji? Jakieś 4 razy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 a udalo sie komukolwiek kiedykolwiek aktywowac winde bez koniecznosci gadaniua z jakas babka tylko odrazu po wklepaniu identyfikatora instalacji? Ja sobie aktywowalem bez dzwonienia , interntu i innego rodzaju wynalazkow podkladanych dla osob , ktore legalnie to zakupily. Na GG moge wyjasnic co i jak.Sam mam legalnego Home XP SPII Build 2600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...