Gość Mike Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Witam Jaki mniej więcej jest koszt naprawy laptopa toshiba satellite m 40 ? Klawiatura została zalana i interesuje mnie : -koszt klawiatury -koszt wymiany klawiatury (ew. instrukcje jak to zrobić) -koszt wymiany płyty głównej jeżeli woda doszła do niej (to był sok czy coś takiego :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 A co za problem wyslac maila albo zadzwonic do serwisu Toshiby i spytac o kosztorys? Najprostsze rozwiazania sa najczesciej najlepsze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertB Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) Mike napisał(a): Witam Jaki mniej więcej jest koszt naprawy laptopa toshiba satellite m 40 ? Klawiatura została zalana i interesuje mnie : -koszt klawiatury -koszt wymiany klawiatury (ew. instrukcje jak to zrobić) -koszt wymiany płyty głównej jeżeli woda doszła do niej (to był sok czy coś takiego :P ) W PC Center w Koszalinie ostatnio koszt naprawy zryczałtowanej był 400 zł brutto, niezależnie od uszkodzenia, może cena się nie zmieniła. Są dobrzy naprawiałem u nich już ok 10 laptopów. Kontakt: http://www.pccenter.pl/index2.html Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez RobertB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 jesli jest to sama klawiatura to wymiana z jej zakupem za 400zl moge zrobic bez zadnego problemu wiecej info na pw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...