flasy Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) Ma ktos z Was z do nich maila? Konkretnie chcialbym nawiazac kontakt z dzialem dystrybutorzy/resellerzy szkopul jest taki ze nigdzie nie ma maila a zeby zadac pytanie trzeba przejsc jakas idiotyczna rejestracje w ktorej trzeba wypelnic REGON, nazwe firmy itd. A JA FIRMY NIE MAM! :D po prostu potrzebuje kontakt z tym dzialem :/ Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez flasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) Creative PL tutaj szukaj. Ja nie mogę bo z neo zrobili mi modem czyli brak możliwości. :D Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasy Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 stary przetrzasnalem ta strone juz dawno temu i nic :( ktos ma jakies pomysly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M@St3R Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 2293106[/snapback] stary przetrzasnalem ta strone juz dawno temu i nic :( ktos ma jakies pomysly? to coś słabo przetrząsnałeś.... http://pl.europe.creative.com/support/contact/emailform.asp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasy Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 ojej czytanie ze zrozumieniem :) chodzilo mi o dzial marketingu zwany dystrybutorzy/resellerzy. To nie jest sprawa na pomoc techniczna :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 to moze napisz do nich mail by ci podali ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Tu masz dzial kontaktow z prasa, moze oni Ci powiedza co potrzeba: http://pl.europe.creative.com/contactus/we...nt=5&conf=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat_Garrett Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 A wystarczył by Ci kontakt z jednym handlowcem z Creativa? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasy Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 w sumie tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...