cavarr Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 a co z ciszą ?? kucyk bierz Coolteka CT500 (MC500BHE12) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) nie wiem nie mialem w reku tej zasailki a jezlei ktos sie podnieca w cooltecu papstem zawsze mozna dokupic taki wentyl :) a mocy bedzie 150 watt wiecej :D Edytowane 21 Września 2006 przez ste3an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) Polecam Coolteka 500W - mam i sobie chwale a Papst wewnątrz jest praktycznie nie słyszalny. Pozdr. A co z tym buczeniem/syczeniem przy wylaczonym komputerze ? Jakie masz napiecia pod obciazeniem na twoim sprzecie ? (mierzone miernikiem). Edytowane 21 Września 2006 przez Tom.O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 A co z tym buczeniem/syczeniem przy wylaczonym komputerze ? Jakie masz napiecia pod obciazeniem na twoim sprzecie ? (mierzone miernikiem).syczenie jest - ale jak jak absolutna cisza w pkoju i się przyłoży ucho do zasilacza :lol2: to przepływający prąd w zasilaczu powoduje ten dźwięk bo wyłączeniu listwy syczenie (minimalne) ustaje. A co do napięć - przy maxymalnym u mnie obciążeniu napięcia były wzrorcowe Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 syczenie jest - ale jak jak absolutna cisza w pkoju i się przyłoży ucho do zasilacza :lol2: to przepływający prąd w zasilaczu powoduje ten dźwięk bo wyłączeniu listwy syczenie (minimalne) ustaje. A co do napięć - przy maxymalnym u mnie obciążeniu napięcia były wzrorcowe Pozdr Wg. testu chipa pod pelnym obciazeniem napiecia spadaly do dolnej granicy normy... (czym mierzyles te napiecia ?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) Co brac?? chieftec tagan e6300 ds3 1gb ram galxy 7600 hdd 200g cd dvd Edytowane 21 Września 2006 przez wyrko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Wg. testu chipa pod pelnym obciazeniem napiecia spadaly do dolnej granicy normy... (czym mierzyles te napiecia ?)Miernikiem oczywiście Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 (edytowane) Co brac?? chieftec tagan e6300 ds3 1gb ram galxy 7600 hdd 200g cd dvd z tych dwóch bierz chiefteca Edytowane 21 Września 2006 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Co brac?? chieftec tagan e6300 ds3 1gb ram galxy 7600 hdd 200g cd dvd Z tych dwoch chiefteka ale negocjuj cene bo spokojnie za 190-200 mozna go dostac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 uzasadnienie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Większa moc i nowsza konstrukcja :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Są dalej jelenie co wierzą w testy Chipa. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Do twojego zestawu wystarczy zasilacz 420-430W TAK, ma niezależne obwody stabilizacji dla każdego napięcia. Tak jak seasonic S12/M12 oraz topower P6/P7 tylko że CWT w antecach robi je od ładnych paru lat Czy niezalezne obwody stabilizacji dla kazdego napiecia to to samo co niezależne linie zasilające? (wg. opisu z zenfist.pl dla zasilaczy Antec TruePower). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Żaeby mieć niezależne linie zasilające trza by mieć osobne transformatory do każdej z nich. Jednym zdaniem: Na Zenfist.pl piszą bzdury Niezależna stabilizacja wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreenGo Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 Teraz ja zapytam. Jaki zasilacz do e6300, GF7900GS zalman, 2x1GB GR, p5b dlx, DVD, CD ? Byłem przekonany do enermaxa 400W ale po tym "padają jak muchy" zacząłem wątpić ? Może jest jakaś inna zasiłka równie dobra z cenie +- 300zł ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Zobacz sobie do topica o enermaxach to ci się przejaśni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 22 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2006 Byłem przekonany do enermaxa 400W ale po tym "padają jak muchy" zacząłem wątpić ? Może jest jakaś inna zasiłka równie dobra z cenie +- 300zł ?Tutaj narazie nikomu nie padl... Najlepiej sugerowac sie opiniami userow ktorzy sa "bezstronni" (ale tez nie wszyscy) :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Czy w zasilaczu z osobnymi obwodami stabilizacyjnymi (takim jak Cooltek) mozna regulowac potencjometrami we wnetrzu poszczegolne napiecia ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Kup i sprawdź to się przekonasz. Teoretycznie można. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalik13 Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Wiam... mam procka E6300 i Radeona X1900XT.. i szukałem dobrego zasilacza, który by pociągnął ten sprzęt również po OC wybrałem cos takiego Topower SPW-480W EZA, 480W ma bardzo dobre natężenia dla lini 12V , czy coś innego.. moje funduszse to 300 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalik13 Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 styknie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Nie znasz przycisku edytuj? Za postfucking ci się zaraz posypią procenty. To tania chińszczyzna. Lepszym wyborem byłby chief GPS 400/450 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalik13 Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 tania chińszczyzna.. teraz te chiefy się coraz gorsze robią... i tak 400W jest za słaby, pozatym natęzenia na 12V to jakas porażka... dobra no comment Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 dla ciebie...no comment nie masz bladego pojęcia o czym mówisz Wiesz czym się różni Sirtec od Delty? I co to w ogóle jest. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalik13 Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Sirtec I Delta to firmy... teraz od Maja Chieftec produkowane są przez Delta Electronics.. mówi sie, ze zasilacze mozę troche straciły na jakości ale na pewno na głośnosci .... skoro znasz sie na chieftecach i mi cos takiego polecasz, to zakładam, ze miałeś jakiegoś !? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 Chiefy HPC (Sirtec) ostatnio częściej padały. Natomiast nowe Sirteki z serii CFT są już bardzo porządnymi zasilaczami. O jakimkolwiek zasilaczu made by Delta mi nie wiadomo aby padł sam z siebie. Ja w przeciwieństwie do ciebie nie powielam informacji zasłyszanych, tylko testuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...