shrek999 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Cena 4390 PLN Procesor - Intel Core Duo processor T2400 (2MB Cache/1.83GHz/667MHz FSB) System - Genuine Windows XP Home Pamięć - 1GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 533MHz, 2 Dimm HDD - 100GB 5400rpm SATA Ekran - 15.4 inch UltraSharp Wide Screen SXGA+ Display with TrueLife Karta graficzna - 256MB ATI MOBILITY RADEON X1400 HyperMemory Karta dźwiękowa - Integrated Sound Blaster Audigy HD Software Edition Napęd - 8X CD/DVD Burner (DVD+/-RW) with double-layer DVD+R Modem - 56k Sieć - Integrated 10/100 Sieć bezprzewodowa - Intel PRO 3945 and Dell 350 Bluetooth w warszawie jest firma ktora takze sciaga produkty z usa ale mi krzykneli 5500 za ten config.. :| bylem w szoku samemu wychodzi taniej sciagnac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwaloos Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Cena 4390 PLN Procesor - Intel Core Duo processor T2400 (2MB Cache/1.83GHz/667MHz FSB) System - Genuine Windows XP Home Pamięć - 1GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 533MHz, 2 Dimm HDD - 100GB 5400rpm SATA Ekran - 15.4 inch UltraSharp Wide Screen SXGA+ Display with TrueLife Karta graficzna - 256MB ATI MOBILITY RADEON X1400 HyperMemory Karta dźwiękowa - Integrated Sound Blaster Audigy HD Software Edition Napęd - 8X CD/DVD Burner (DVD+/-RW) with double-layer DVD+R Modem - 56k Sieć - Integrated 10/100 Sieć bezprzewodowa - Intel PRO 3945 and Dell 350 Bluetooth w warszawie jest firma ktora takze sciaga produkty z usa ale mi krzykneli 5500 za ten config.. :| bylem w szoku samemu wychodzi taniej sciagnac. oplaca sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Cena 4390 PLN Procesor - Intel Core Duo processor T2400 (2MB Cache/1.83GHz/667MHz FSB) System - Genuine Windows XP Home Pamięć - 1GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 533MHz, 2 Dimm HDD - 100GB 5400rpm SATA Ekran - 15.4 inch UltraSharp Wide Screen SXGA+ Display with TrueLife Karta graficzna - 256MB ATI MOBILITY RADEON X1400 HyperMemory Karta dźwiękowa - Integrated Sound Blaster Audigy HD Software Edition Napęd - 8X CD/DVD Burner (DVD+/-RW) with double-layer DVD+R Modem - 56k Sieć - Integrated 10/100 Sieć bezprzewodowa - Intel PRO 3945 and Dell 350 Bluetooth w warszawie jest firma ktora takze sciaga produkty z usa ale mi krzykneli 5500 za ten config.. :| bylem w szoku samemu wychodzi taniej sciagnac. hmm, a jestes w stanach, ze chcesz sam sciagnac ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek999 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 ee nie siedze w warszawie i znalazlem firme ktora za tyle sciaga =] ciekawe ile bedzie bez systemu i z bateria 9cell ;] moze yjdzie na to samo... a jakie ogolnie opinie i dellu kraza?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucjan1948 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Poczekaj dwa lata a kupisz Della w Polsce w zbliżonej cenie jak w USA . :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 hmm nie rozumiem piszesz tak: dell za 4390zl, a za chwile: w warszawie jest firma ktora takze sciaga produkty z usa ale mi krzykneli 5500 za ten config.. bylem w szoku samemu wychodzi taniej sciagnac. a teraz "ee nie siedze w warszawie i znalazlem firme ktora za tyle sciaga =]" czyli znalazles druga firme w wawie co za tyle sciaga ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek999 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 ta ktora sciaga za 4400 jest w łodzi www.zusa.pl ... a ze lodz od wawy daleko nie jest to sie chyba skusze... ale nie wazne.. nigdzie nie maja napisane na stronie ze doliczaja transport czy cus zatem cena bardzo przystępna. Jeszcze musze zobaczyc bo ktos znajomy leci 1-go do stanow i moze on by mi przywiozl laptopa... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) jak chcesz tanio lapka to mozesz uderzyc do mnie ;) ostatnio jestem czesto w Wawie lub zawsze mozesz podjechac do firmy (interCity kosztuje cos ok. 65zl:) ) Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez lukas-comp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwaloos Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 jak chcesz tanio lapka to mozesz uderzyc do mnie ;) ostatnio jestem czesto w Wawie lub zawsze mozesz podjechac do firmy (interCity kosztuje cos ok. 65zl:) ) daj namiar na PMa na adres tej firmy :) dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maver Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Oj cena aż za przystępna ;) ciekawe... Chyba podzwonie do nich we wtorek. Jednak jestem z południa Polski także troche kiszka... Ale gdyby wszytsko było OK i za taką cene to myśle że jak najbardziej się opłaca. Lukas-comp możesz dokładniej ;) jeżeli coś to równiez prosze namiary co i jak na PM :] pozdrawiam :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paczka01 Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 ale numer, mam dokladnie identycznego kompa, tylko dysk mam 120GB a nie mam BT :) zaplacilem 1000USD jakis special byl, prosto ze strony dell.com bez posrednikow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Maver: ten namiar to ja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...