agaitomek Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Hejka! Robimy w sobotę imprezkę urodzinową (23) i siedzimy nad listą muzyki. Co byście polecili od siebie?? Chodzi głównie o fajny rock, który ciekawie Wam się kojarzy (np Blur, Blink 182, czy - z innej beczki - soundtrack z Pulp Fiction). Coś, przy czym będzie się chciało imprezować, pić browarek, ogólnie - dobrze się bawić. Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Jeżeli coś skocznego to polecam StaticX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaitomek Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Już sprawdzam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Troche klasyków - Dio, Ozzy, DP, LZ, BS, trochę nowszych - zakk wylde (wydal ciekawa akustyczna plytke do picia browarów ;P gitarka, harmonijka ;P) black label society, mozna zarzicuc ironow, jakies hity metalliki... ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Może Nirvana? CoB też się nadaje. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 el_gringo_dado StaticX jest tak potrzebne na impereze jak wodka w fabryce spirytusu :lol: Zeby nie bylo - fajna muza ale troche za szybka zeby przy tym sie bawic bez pogowania :wink: A wlasnie - SOAD :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaitomek Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) Orgiusz - zrozumiałem dobrze :) A co konkretnego StaticX polecicie? Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez agaitomek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 el_gringo_dado StaticX jest tak potrzebne na impereze jak wodka w fabryce spirytusu :lol: Wiesz, to też zależy kto przy czym lubi sie bawić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zakk Wylde - Book of Shadows :lol2: Nawet w jakimś wywiadzie sam przyznał że to muza do picia piwa B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Wiem o tym dobrze [; Ale inni lubia spokojny, 20-letni rock a inni poczuja dobry klimat przy Fear Factory [; Teraz wpadl mi do glowy bardzo pozytywny zespol :wink: The Bloodhound Gang :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaitomek Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 No tak, jak mogłem zapomnieć? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Three days Grace. Właśnie przerabiam album One X, dobrze się tego słucha, nie jest męczący IMO w sam raz na impreze. Sprawdź też Buckcherry album 15 niedawno przesłuchałem i całkiem fajny jest, szczególnie kawałki Crazy Bitch, Carousel i Everythink. A z klasyki to Guns'N Roses Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Calkiem normalnie - jak ma sie na glowie za duzo rzeczy to brakuje pamieci na dobra muzyke [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 System Of A Down, np. Chop Suey, Toxicity, Boom itp Kron: No Place To Hide, Blind, Y'all Want A single, A.D.I.D.A.S Pain: Shut Your Mouth, Eleanor Rigby Slipkot: Wait and Bleed, Duality, Vermilion, Before I Forget, Pulse of the Maggots Rage Against the Machine: Bombtrack, Killing in the Name, Wake Up itp itd, można by wymieniac jeszcze w nieskonczoność ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) CoB też się nadaje. :lol:Stary to ma być looz impreza a nie czyste szaleństwo :D Imo Hate Me! (rozbijam to właśnie na wiosło :wink:) i Children of Bodom sa wypie**** nieziemskimi :wink: Do tego "ballady" Every time I Die i Angel Don't kill hehe ... Ale tak naprawde Jest jeden zespól Mega Imprezowy: RED HOT CHILI PEPPERS! - chociażby kawałek Higher Ground jest tak zajebisty że słucham go non stop (nie moge się uwolnić) Do tego polecam głupol rocka: Van Halen - dobry rock no i są też nastrojowe ballady Motley Crue Accept Quiet Riot Oraz: Joe Satriani - cały Extermist i Surfing With the Alien + duuzo browara Ozzy - Hellraiser, Bark At The Moon Limp Bizkit - sporo tego Papa Roach- Last Resort, Blood Brothers Gunsi - Welcome to The Jungle, Sweet Child + ballady Pearl Jam - Jeremy (reszty nie pamiętam :)) Kazik & Kult - Maciek Ja Tylko Żartowałem, Stałem Sie Sprawcą Zgonu etc. No a może soundtrack z GTA VC i SA - generalnie stacje V-Rock, Radio X i KDST a to juz z 30 kawałków :D [ciach!]a sam bym taka impre zaliczył zaraz hehe :) Dobra wracam do :gitarzysta2: Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaitomek Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Odświeżacie mi pamięć :) Ale reszty nie nadążam ściągać ))) Stare papa roach już mam. Gdyby to nie miała być bardziej luźna impreza, to być zapuścił Opeth, Bloodbath czy Burzum :) Ale raczej do szklanki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 BloodbathDan Swanö rządzi :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaitomek Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 A pewnie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Wejsc na www.pandora.com :):):) Muzyka jaka chcesz :D polecam, dzis to odkrylam :):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 (edytowane) A jakby Wam przyszło do głowy trochę się poprzytulać do swoich dziewczyn, to: Lenny Kravitz - Again, Stillness of Heart (i inne) Red Hot Chilli Peppers - Californication, Otherside (itp) Guns & Roses - November Rain, Don't Cry (itp) Edit: Właśnie zauważyłem... archeolog? :P Edytowane 12 Stycznia 2007 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 hehe na to wyglada :D:D:D:D ale ...wiecej archeologow na tym forum wiec spoko ;) A jakby Wam przyszło do głowy trochę się poprzytulać do swoich dziewczyn, to: Lenny Kravitz - Again, Stillness of Heart (i inne) Red Hot Chilli Peppers - Californication, Otherside (itp) Guns & Roses - November Rain, Don't Cry (itp) Edit: Właśnie zauważyłem... archeolog? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 (edytowane) Do imprezy z rockiem nie ma chyba nic lepszego niz mixy z serii Metal Marathon, sa to zmixowane fragmenty znanych utworow rock, hard rock, a nawet jakies Roxette sie tam zaplatalo - gwarantuje dobra zabawe. Jest to tak zrobione ze spokojnie mozna potanczyc i to bez sluchania popeliny. Edytowane 15 Stycznia 2007 przez S_Works Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...