Skocz do zawartości
Yossarian

Gdzie w Krakowie kupic gabke akustyczna do wyciszenia ??

Rekomendowane odpowiedzi

kup mate tlumiaca w sklepie z glosnikami/kolumnami.....nie wiem, czy amsz w krakowie tonsila, ale w tonsilu sa takie rzeczy.........tanio i bardzo dobrze :>

a jak nie, to szukaj w lepszych sklepach audio np z kinem domowym....itp :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kup mate tlumiaca w sklepie z glosnikami/kolumnami.....nie wiem, czy amsz w krakowie tonsila, ale w tonsilu sa takie rzeczy.........tanio i bardzo dobrze :>

ile cos takiego kosztuje ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ile cos takiego kosztuje ?

nie pamietam :P

ale nei ejst to drogie, cholera naprawde nie pamietam :/

zadzwondo jakeigos sklepu audio.....

znajdziesz w ksiazce telefonicznej :P

i sie spytaj :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup sobie po prostu... MATĘ Z KORKA!!! Wyjdzie Ci 25zeta za 0,5mm. Zajebiście wycisza, wierz mi. Do tego, zeby sie komp nie upiekł dołóż z tyłu wiatrak na 7V i masz zajebiście cichy i całkiem chłodny sprzęt.

Aha, kork nalepiaj od środka dokładnie. Bo z hałasem jest jak z wodą. Zostawisz dziurę i wszystko w ch...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup sobie po prostu... MATĘ Z KORKA!!! Wyjdzie Ci 25zeta za 0,5mm. Zajebiście wycisza, wierz mi. Do tego, zeby sie komp nie upiekł dołóż z tyłu wiatrak na 7V i masz zajebiście cichy i całkiem chłodny sprzęt.

Aha, kork nalepiaj od środka dokładnie. Bo z hałasem jest jak z wodą. Zostawisz dziurę i wszystko w ch...

mata wyhluszajaca jerst lepsza :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ja mówię o najtańszym rozwiazaniu. Najlepiej to wogóle założyć sobie WC i kupić specjalny zasilacz. Ale na 25 zeta chyba każdego stać. Jak chłopak chce, to niech kupi sobie korek 0,7 mm. Jet lepszy (ale droższy troszkę).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...