Gru Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Szukam programu w którym można by rysować w kilka osób, program musi mieć także opcję do importowania obrazka po którym można by rysować. Najprościej mówiąc, wyciągnąłem pliki map overwiev z counter-strike source i konwertowałem je z formaty vmf do jpg. na tych rysunkach chce razem z resztą klanu tworzyć taktyki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 w konnekcie jest plugin kboard który umożliwia rysowanie 2 osobom naraz, ale niewiem czy to działa w rozmowie konferencyjnej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Taki sam plugin jest w tlenie. Ale też nie wiem jak się zachowa przy większej ilości osób. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M@St3R Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 W tlenie jest plugin o nazwie Board. Działa w konferencji bo sprawdzałem ;) Naturalnie wszyscy chcący korzystać z tego cack musze mieć tlena :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zamiast bawić się w takie rzeczy, to ja bym użył programu taxmaker. Nie daje możliwości rysowania online, ale jest stworzony do taktyk w CSie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...