ChrisG Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Powiedzmy sobie szczerze az tak duzej roznicy niema w wydajnosci pomiedzy sata1 a sata2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ras1984 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Wiem o tym i własnie dlatego nic nie przemawia mi na rzecz ASRocka bo ten ma tylko jeden a ja potrzebuje 2. Więc 0 czy 1 żadna dla mnie różnica. Jak się wyprostuje sprawy i pozamykam pare projektów to i tak zamierzam kupić lanparty chyba że proc nie będzie wart a niechce mi sie szukać toledo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 No wiec za wasza rada zrobilem co mi kazano:) HTT 301 na x6: http://img89.imageshack.us/my.php?image=cpuzut9.jpg Macxie jeszcze jakas prosbe to walcie smialo:) ja sie i tak nudze:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) Niejest zle z biegu 301 (osoba ktora niewie co i jak z OC bez obrazy,Jak bys troszke wiecej pokombinowal z napieciam sb link/nb to moze wiecej bys wycisnol. Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez ChrisG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Ja sie nie obrazam poprostu to moja nowa plytka dopiero i siedzialem na platformie KT 600 zupelnie inna bajka tam bylem obyty z OC ale tu czego sie spodziewac jak sam dopiero poznaje do konca ta plytke:) A do konca z OC nie ejstem ciemny bo krecic umie tylko w troszke inny sposob:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość amapi3d Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 probuj wyzej z tym htt, rozluznij timingi pamieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ras1984 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Po co timingi ? I co tam rozluźniać skoro chłopak napewno na defaultach jedzie. Największy dzielnik i jedziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość amapi3d Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Po co timingi ? I co tam rozluźniać skoro chłopak napewno na defaultach jedzie. Największy dzielnik i jedziesz.bo moze przypadkiem te pamieci moga nie latac 2-2-2-5 nawet przy 150mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 a mam przypuszczenia, że są to BT-D43 (geil ultra plat.) więc daj im 3-4-4-12 bo to narazie nas nie interesuje i dalej pobaw się z HTT. zwieksz V dla NB - przeczytaj przyklejony temat o podkręcaniu a64 - dużo się wyjaśni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Uzyskalem na HTT 328 cpu FSB x6 CPU NB x3 600Mhz CPU CLOCK 328 DRAM CLOCK 2/1 NB and HT 1,3v NB-SB 2,0V SKrin: http://img126.imageshack.us/my.php?image=cpuz2oi8.jpg Moze ejszcze pozniej poprobuje:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark_Reaver Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 dlaczego code name, package i technology są bez danych? wiem że mam dziwna prośbe ale czy mial byś mozliwośc odpalenia na tej zintegrowanej grafice 3d marka 01 i 05 ? oraz podkręcenie jej (chce wiedziec czy uzyskasz podobny wynik do chlopakow z vr-zone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Jutro z rana bo dzis juz mi sie niechce sprawdze co i jak z ta grafa na 3d marku:) wiec dam napewno znac:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark_Reaver Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 zauwarzylem jedną niepokojąca mnie rzecz... moja zasilka to Megabajt 300W (wstyd się przyznawac...) mam w nim zasilanie na 20 pin tutaj jest 24pin ale to nie klopot za 13,40zł moge mieć przejściowke :) ale kostka na 4 pin zostanie pusta :/ bedzie to mialo jakies fatalne skutki? tzn chodzi mi o to czy komp ruszy i będzie stabilny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 DFI dawno powinno sprzedawac ta plyte w tej cenie.Warta uwagi.Reszta konkurentow z integra na pokladzie chowa sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Ja mam zasilke 350W ale tez20 pinowa i nic nie trzeba zmieniac bo normalnie wchodzi:) wiec tym nie musisz sie przejmowac:) Dobra lece do testow na 3dmark:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Nic wyżej ? poluzzni jeszcze timingi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Na prosbe daje wynik z 3dmarka 2003 : http://img167.imageshack.us/my.php?image=3dmark2003ab0.jpg Co do HTT to i tak juz rozluzione sa te timing dosyc sporo:) ale jak bedzie mi sie nduzic poprobuje ejszcze:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 ojojo Mój Geforce 256 miał więcej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość amapi3d Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 coz wynik nie zachwyca ale to tylko integra :) do 2D jak znalazl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Do 2D nie kupuje sie kompa z SD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 W COD 2 na min detalach chodzi plynnie :) wiec nie ejst tak zle jakby sie wydawalo :) mnie osobiscie interesuje jak karta sprawuje sie pod grami a nie jak w 3dmarkach.Karta chodzi jak ati 9200 przynajmniej na grach mialem wiec wiem:) wiadomo ze to za malo na jakies super gry:) ale jak ktos nie ma kasy na grafe a chce plyte z integra to akurat jak znalazl a pozniej mozna sobie dokupic jakies cudenko ze stajni ATI lub nVidia!;] ja nie widze zadnych problemow:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość amapi3d Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Do 2D nie kupuje sie kompa z SDco to jest SD? ja mam integre i praktycvznie nie gram, tylko 2d :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 san diego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark_Reaver Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 wszyscy poronuja ta grafe do 9200 hmmm teraz mam 8500 czyli coś mocniejszego i to nie mało... ale i tak chyba to DFI będzie lepsze od asrocka dual Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Brakuje mu DS2 ale za to ma karte do 2D (np.Jak spali Ci sie orginalna to przez 2 tygodni nie masz komp a tak sobie mozesz pracować) no laik (sorka) robi takie htt jak DS2 po modach czyli dla mnie ++++ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Dark nie ebdziesz zalowal kupuj DFI :) chyba ze tak bardzo zalezy Ci na ASROCK-u ktory mimo dobrych osiagow bo nie mowie ze to kicz to mysle ze DFI bedzie lepszym wyborem! Ja tez chcialem asrocka kupic ale jednak przemyslalem i mysle ze zrobilem dobrze zaopatrzajac sie w DFI :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 tylko mało ilość pci w dodatku htt 328 bardzo ładnie na dziewiczej płycie poza tymm grafe integre mozna wykorzystać nie tylko do 2d ale jeszcze do wgrania biosa tej na pci-e ja sie pobawie w czwartek najprawdopodbniej bo procka i mobo jutro mam dostac wuec sue zobaczy ps. imho jak masz megabajta 300 to wyrzuc go przez okno a nie kupuje tej dfi bo tylko wszystko z dymem poleci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ras1984 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) Mało PCI bo w końcu to mATX. A z HTT to jeszce nie wiadomo do końca bo nie jest to sprawdzone przez profesionalistów ;) Ja dziś kupiłem te mobo myślę że w piątek będzie to troche potestuje i napisze co i jak. Pewnie bez pytań się nie obędzie bo to moje pierwsze 939 :) czytałem dużo o lanparty więc jakoś przebrnę. Na początek wysoki dzielnik, timingi na AUTO mnożnik mojego x2 na x6 no i lecimy z htt. Jak już dojde do jakiejś wartości na default voltage dla NB to troche go podgrzeje :] I jeszcze pytanie czy ta grafa jest zablokowana z HTT ? i czy może to się gdzieś przestawia. Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez Ras1984 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Testuj testuj ta plytke profesjonalista w tej dziedzinie nie ejstem zgadza sie:) wiec zycze powodzenia:) pozatym moje ramy juz powoli nie nadazaja ja mam tylko cl 2,5 :) ale jakos daja jeszcze rade. Co do grafy to dizie ja krecic ale z tym sie ejszcze nie bawilem bo co to za krecenie jak nie ma na niej ani radiatora ani wentla haha:) wiec raczej oc bedzie nikle nie spodziewajmy sie cudow:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark_Reaver Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 bryken wiem że ryzykuje ale jak narazie mam fart :) dorwalem sempa 939 BOX za 209zl z przesylką ale okazalo sie że koles ma tylko OEM więc dorzucil mi ot tak arctic alpine :) no i jak sprzedam to co wystawilem na aukcjach to będe mial przynajmniej 100zł dodatkowo a to sporo więc może nawet na jakiegos modecoma 350W starczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...