dnb111 Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 testowaliscie inne biosy do niej o ile sa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolar Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2006 W biosie nie znalazłem tych opcji ale za pomocą ati tool , zwiększyłem zegar do 350 potem 375 i cóż róznicy nie zauważyłem żadnej, a jeżeli już to na granicy błedu pomiarowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ras1984 Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Jak widze masz jedną kość pamięci przez co masz kartę 64bit a nie tak jak w dualu 128bit. A opcja ta jest tam gdzie się przestawia bootowanie z karty ustawiona jest na synchronicznie z FSB. Biosy są do niej na którejś stronie wątku jest link. ;) Proszę was przeczytajcie całość a unikniemy syfu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
depose86 Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Jedno pytanie troche nie na temat Z ktorej lini zasilana jest karta graficzna PCI Express?? +12V czy z +5V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 (edytowane) To wie ktoś gdzie można dostać tę płytę w rozsądnej cenie?? Byłem w komputroniku i cena 396zł, dziękuje bardzo... EDIT: Już nie trzeba ;] Edytowane 27 Listopada 2006 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo3642 Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 To wie ktoś gdzie można dostać tę płytę w rozsądnej cenie?? Byłem w komputroniku i cena 396zł, dziękuje bardzo... Sprawdź w siriusie-> tam jeszcze niedawno widziałem ją po 309zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Są, ale tylko na zamówienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolar Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Szybkie pytanie jaką mam temp procesora bo juz sam nie wiem :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo3642 Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Ja bym to zinterpretował: "procesor ma 37 stopni". Oczywiście to tylko orientacyjna temperatura bo czujniki potrafią być bardzo niedokładne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 W sumie najdokładniejsza jest temperatura rdzenia procesora, bo jest podawana przez procesor, bez pośrednictwa innych czujników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolar Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 W sumie najdokładniejsza jest temperatura rdzenia procesora, bo jest podawana przez procesor, bez pośrednictwa innych czujników. Czyli która, bo orientacyjnie core temp to temp chipsetu mi sie wydaje :/. Zresztą jak mobo może mierzyć temp procesora ? Na socket a to dioda termiczna była pomiędzy nóżkami socketu i dotykała u mnie spodu procesora , pod rdzeniem. A że czujniki są niedokładne to wiem , nawet teraz temp procersora w evereście skacze sobie wesoło 37-40 stopni. Zreszta liczyłem że mi odpowiecie która wartość w danym programie, co, u was na tej mobo pokazuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Najdokladniejsza jest temperatura podawana przez CoreTemp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomwer Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Potestowałem dzisiaj trochę moją Infinity i jest OK. Max htt, przy przyzwoitym mnożniku, jakie udało mi się narazie uzyskać, to 320HTT. Wolałbym jednak większe max Vmem, bo 3.2V do winbondów to zdecydowanie za mało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 to bylo brac sobie dfi ultra D i bys sobie dal 4V z reszta pokaz mi mobo ktora na starcie daje wiecej niz 3,2?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomwer Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 A czy ja narzekam na moją płyte? Za tą cene to rewelacja. Jasne że chętnie kupiłbym Lan Party (którą swoją droga kiedyś miałem), szkoda tylko że nie miałem tyle kasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo3642 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 A czy ja narzekam na moją płyte? Za tą cene to rewelacja. Jasne że chętnie kupiłbym Lan Party (którą swoją droga kiedyś miałem), szkoda tylko że nie miałem tyle kasy. Wow, ale dlaczego na takim dziwnym mnożniku jedziesz. Mój SD zachowuje się tak, że im większy mnożnik tym więcej robi mhz. Teraz mam 2.9ghz 11x264 a to gorsza rewizja (E6). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomwer Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 (edytowane) Wow, ale dlaczego na takim dziwnym mnożniku jedziesz.Bo jak napisałem, sprawdzałem max htt przy przyzwoitym mnozniku, przyzwoitych zegarach proca. Normalnie jade cały czas na mnozniku x11. Mój SD zachowuje się tak, że im większy mnożnik tym więcej robi mhz. Teraz mam 2.9ghz 11x264 a to gorsza rewizja (E6).Raczej u wszystkich tak się zachowuje proc/płyta :) Edytowane 2 Grudnia 2006 przez Tomwer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolar Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Może ktoś luknąć jak sie u was zachowuje płyta jak sie zmieni dzielnik pamięci na 6/5 ? Bo u mnie zdaje sie grafa nie ten teges wtedy bo mi dziwne paski wyskakują, nie mówiąc już o tym że nie bootuje nawet, tylko bios wraca do standardowych ustawień. Na ht 275 ładnie by mi procesor pasował jakieś 2,4ghz i ramy powinny to znosić bez problemu ( procesor sam z siebie do 2,5+ nie prostestuje, ramy narazie na innym dzielniku do 470mhz lecą sobie bez komplikacji). A tak jak ustawie dzielnik 6/5 , na ht 275 ramy mają na oko 457mhz i nie mogę za nic odpalić :mur: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo3642 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 (edytowane) Może ktoś luknąć jak sie u was zachowuje płyta jak sie zmieni dzielnik pamięci na 6/5 ? Bo u mnie zdaje sie grafa nie ten teges wtedy bo mi dziwne paski wyskakują, nie mówiąc już o tym że nie bootuje nawet, tylko bios wraca do standardowych ustawień. Na ht 275 ładnie by mi procesor pasował jakieś 2,4ghz i ramy powinny to znosić bez problemu ( procesor sam z siebie do 2,5+ nie prostestuje, ramy narazie na innym dzielniku do 470mhz lecą sobie bez komplikacji). A tak jak ustawie dzielnik 6/5 , na ht 275 ramy mają na oko 457mhz i nie mogę za nic odpalić :mur: . Ja mam cały czas ten dzielnik, reszta: 264x11 i przy tych ustawieniach mam na pamięciach 207. Wszystko jest git. Słabo coś tą grafę kręcisz. U mnie chodziła na 500mhz i wszystko wydawało się być ok (ale wróciłem do default bo taK nie gram). Edytowane 12 Grudnia 2006 przez przemo3642 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolar Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Co do grafy to prubowałem na 400 potem ale było gorzej niż na 350 to zostawiłem tylko tyle ;p. Za to ten dzielnik to jednak dla mnie zagadka ;/. Pamięci sobie śmigają na 520 nawet ( zabawne są im więcej V tym gorzej ), ale na tym dzielniku nihuhu :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Czy mieliście problemy żeby założyć AF 64PRO na tej płycie?? Tak patrze i obok radiatora i socketu jest bardzo mało miejsca :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 nie bylo problemu wchodzi na styk wiem z autopsji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolar Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Bez problemu wchodzi :D, bardziej trzeba sie martwic o miejsce po drugiej stronie freezera gdzie jest zatrzask (u góry płyty). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo3642 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 A ja dla odmiany miałem problem z fryzjerem, ale pewnie dlatego, że mam tandetną budę- płyta prawie dotyka do zasiłki. I niestety musiałem lekko wygiąć grilla w zasilaczu, bo ta dźwignia od fryzjera się nie mieściła i haczyła o zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolar Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Ja musiałem w swojej obudowie wyciąc fleksem kawałek koszyków na cdromy żeby mi mobo w ogóle sie zmieściła :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 (edytowane) A mi jak zwykle coś nie pasi, jak uruchamiam system albo klikam na ati catalyst control center występuje błąd że aplikacja nie została właściwie zainicjowana. Jak gram w cs 1.5 czasami na 2-3 sekundy obraz mi znika, też tak macie?? :? Edytowane 21 Grudnia 2006 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Instalowałeś MS .NET Framework 2.0?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Instalowałeś MS .NET Framework 2.0??Nie. Mam też czasami zwiechy i tylko reset pomaga, i mysz na usb też nie działa za każdym razem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adagio Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Witam! Jak aktywować port COM w płycie DFI RS482? Kubiłem kabelek COM podłaczam go ale jak próbuje sie zkomunikowac z jakimś urzadzeniem nie dostaje odpowiedzi. Jak nalezy aktywować to gniazdo w tej płycie? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...