qrczaq3 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Witam mam Radka 9800pro od ATI standardowe chłodzenie jest dość głośne i mnie denerwuje jakos nie ma gdzie to ciepłe powietrze uciekać i przydała by sie zmiana chłodzenie (narazie mam 30zł :D:D:D zawsze cos) czytałem dość duzo o silencerze i nie wiem czy ryzykowac :blink: on by był chyba najlepszym rozwiązaniem bo by wyciągał ciepłe powietrze od radka na zewnątrz. Widze również nie niezle sobie radzi jezeli chodzi o temperature i nie wypada w testach:D (to naprawde mnie kusi do zakupu) moze macie jakies propozycje co kupic (moze poczekac na przypływ gotówki i kupić cos lepszego). Silencer (oczywiscie rev3) ma ten system wyciagania tego powietrza na nim mi dość mocno zależy. Moze zamontować innego silencera (mam pcb od pro rdzeń r360)? proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gremlin@@@ Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 A nie lepiej pentagrama Al-CU?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 albo jakis cooler na sa po malej przerobce zalezy ile masz miejsca w budzie itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczaq3 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 hm w budzie to mam tak miejsca dość duzo pentagram raczej odpada bo nie mam przewiewu w obudowie (dokładnie to są zdjęte boki) ale mam ją w biurku i nie ma gdzie powietrze uciekac myslałem zeby wywalic wszytkie zaślepki z tyłu obudowy i tam wstawic wentylatorek 80x80 ale ciągle bedzie głosno w budzie przez tego r9800pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczaq3 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 powtarzam pytanie czy warto ryzykować zakup silencera (moze macie jakichś zaufanych sprzedawców którzy mi nie wcisną z wadą konstrukcyjną) prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 20 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2007 Ja sie podepne , r9800pro od Sapphire r350 (PCB i rdzeń). Co lepsze? Silencer rev3 i radiatorki czy Pentagram XC70Cu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...